Ambasada Palestine u našoj zemlji
0
Poziv BiH da glasa za prijem Palestine u UN
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam srbin i volio bih da BiH glasa za prijem palestine
treba glasati za palestinsku drzavu jer su je zasluzili
ko o tome odlucuje u BiH ?ako ne glasamo za,zasluzili smo jos makar jednu srebrenicu i novoga ratka ili radovana. Bog nas je jednom upozorio, a mi mu se i dalje rugamo....
Jadu cemerni,kao ti provociras,naravno slobodan Kurdistan,slobodna Palestina,slobodna Irska ,slobodna Katalonija i svaka zemlja i narod koje ugnjetavaju.Oni koji su prezivjeli rat u Bosni valjda su i naucili nesto iz njega.Mi ionako nemamo vise sta izgubiti jer nam je sve oduzeto,dostojanstvo,drzava i ponos,pa onda ako izglasamo NE onda nismo bolje ni zasluzili.
SLOBODAN KURDISTAN
Nikad. Kao što BiH nikad neće glasat za ulazak Turske u EU, a hvala Bogu znamo da sve članice moraju to odobriti. Ako sve glasaju za, BiH će kao kršćanska država na 76%, biti protiv.
Ne znam ko predstavlja BiH u vs un, ali ko god da je treba dici ruku \"za\", pa nece mu otpasti a jedino sto bi mu se moglo da desi je otkaz odnosno da ostane bez posla, ali treba da razmisli dali je njegov zivot vrjedniji ili je vrjedniji zivot oko 1.5 mil palestinaca koje cifuti ugnjatavaju,
Svijet polahko konta da nije sve u parama jer para i nema svakako pa zasto onda robovati nekome ako svakako nes dobit nista za to.
Jadna Palestino......srbi prave od Bosne i Hercegovine Palestinu...jos Bosanci nisu svjesni prefidne srpske igre..!!
dosta je više amerike i ćifuta. VIVA LA PALESTINA!
ako si ti srbin, ja sam onda palestinac !