Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu se ovo zove retroaktivna primjena zakona. Npr. od danas je zabranjeno nositi brkove, svi se obriju a onda se ljudi počnu kažnjavati jer su nosili brkove prije donošenja zakona. "Niđe veze", što rek'o jedan glumac.
Do sada sam plaćao da prodjem na faksu a sada kad vidim ovo moraću doplatiti da mi daju ocjenu iznad osam.
Radeljaš ima prosjek 10,00 al ko bi ga gledao 3 sata na predavanjima...nimalo nije fotogeničan naš akademik Eso....
Inače je Eso završio faks u Kozijoj Luci.....to vam je lijevo od Miljevine pa preko Daničića prema selu Marevo....
a doktorirao je na pješčanim piramidama odma kad se skrene kod Miljevine....tema: dokaz da Semir nije jedini poznavalac piramida....tako da je Eso i arheolog i istraživač i naučnik.....tri doktorata ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove nase mafijaske vlasti bi u Sarajevu ukinuli sve skole i fakultete a kao obavezno skolovanje ostavile samo mejtef i tako obezbjedile glasace zauvjek. Kome se ne svidja-grana.
bolje 10 iz Kiseljaka nego 8 sa Harvarda. logicno.
Na ASU se svakako zapošljavaju i po babu i po stričevima.
Ne vidim nista cudno ovdje. Ovo je samo produkt sistematakog unistavanja kulture koje se kod nas rsdi godinama. Racunica je jednostavna. Manje kulture i obrazovanja, vise ovaca i podanika na broju.