Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*bo te ova država, kad moraš čekati da se problem desi, da bi se počeo hvatati za glavu.
Botu smanji dozivljaj ... SDA gloove prisvojile srbske metode i ponavljaju lazi..
@ebeljhuADSmaraK Bravo...potpisujem!
Moze li neko objasniti javnosti kako je FBiH naplatila novac od Klirinskog duga od Rusa - i time sve pare spiskala na plate uhljeba - a dug BiH prema Rusiji je daleko veci od onoga sto je BiH dobila za Klirinski dug - koja je logika ?! ?! ?! ?! ?! ?! Spiskali su stotine miliona KM od toga - koje su bukvalno nestale - jos sada i hoce povecanje poreza na 13% i da dividendu oporezuju sa 10% firmama ?! Ima li iko ovim gnomovima da se suprotstavi vec jednom?!
greška u ciframa Dug za gas je iznosio cca 105 000 000 A visina kliriškog Ruskog duga je bila cca 120 000 000
@gooUser1569587052 Te pare su planski ulozene na izradu dokumentacije, projekta, tendera I 3D animacije svih autoputeva I trasverzala koje ce biti izgradjene u narednih 679 godina… "strpljen spasen"..."ne moze svanuti prije zore"... :)
Novalica i Dzindica treba u zatvor,ima li vecih lopova...seljacine dosle na vlast ali one lopovske pokvarene.
plaćaju li gas budnje i slični...
ako su ga zavrnuli neka ga više nikada ne odvrću... ne treba nam ruski gas... ići onom govnetu ivancovu je isto kao ići i moliti isto govno dodika... gluho bilo... ni pod razno...
Grijem se na plin, ali da sam znao da je ovakva situacija, drzao bih se drva pa makar se smrz'o dok se kupam :) cudite se sto vam je zrak zagadjen, ljudi ne vjeruju u vas da cete ispostovati dogovore i da ce uvijek biti plina.
Svi glupavi inati Bakira Izetbegovića uvijek se provode u nadi da će intervenisati Amerika ili Visoki predstavnik ili sam dragi Allah. Ako intervencija izostane, mi Bošnjaci voljom ridjobradog tupana ispadamo smiješni i poniženi.
"Na račun zajedničke firme izvlačili su novce građana Federacije BiH"... začuđujuće, zar ne?
Evo Novalic se zabrinuo. Naucio od Incka
Pa novaliceva vlada sad ima preko 50 tuzbi radnika raznih firmi koje ce izgubiti i kostati federaciju milijarde taj covjek je rak rana federacije
Ma mali trening,obustavljanja dotoka plina Sarajevu.Ono ko u rata,po 6 mjeseci bez plina,u opkoljenom gradu.
pa zasto Sarajlije cekaju zasto ne protestuju???
Nije mi jasno zasto grad Sarajevo ne tuzi genocidnu tvorevinu za stetu i bol nanesenu u opsadi Sarajeva. Nije valjda da je gradjansko prvao cetnika da ubijaju civile kad im se htjelo i bobmarduju grad. Oni ganjali nekakve genocide i stvari koje katastrofa tesko dokazati. Ovo brate pretocis u jezik brojeva, i tuzis gamad za 50 milijardi dolara, na kraju dobijes presudu za 5 i na konju si. Angazujes top advokate i das im 50%
samo oštro i treba prema bagri
Ebo ti ovu drzavu u kojoj sve uredno placas i na kraju opet nemas gasa!!!!
Jedini ispravan put, je traziti drugi nacin snabijevanja i planirati dugorocno. Ova genocidna gamad je ubijala i bombardovala Sarajevo i oni ne mogu nikad biti puzdan izvor napajanja u svemu. Poznato je da je veliki broj medicinskog osoblja iz genocidne tvorevine pronasao posao u Federaciji. Gamad razumije samo silu i mora se napraviti odmazda. Gamad trolla li trola, ovaj klix je odavno pao.
Prvo što zavisiš za gasa od Rusa što se ni u jednoj drzavi koja iole zna šta radi ne bi smjelo dogoditi, a drugo što je još gore nego prvo zbog vlastitog javašluka izvučeš deblji kraj