Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, ne mi smo najpametniji pa ćemo tako nepogode previđati i analizirati tek kad se dese. Nedao Bog opet poplava vidjeli bi da ništa ali baš ništa nismo naučili iz toga. Npr. u RS ukinuše (čitaj popljačkaše) Robne rezerve kažu šta će im...
Ja budala išo u Šamac i čamcem izvlačio vlahe iz vode. Hajde reko, dozvat će se pameti. Ali nikad više. U slučaju idućih poplava bošnjaci ne trebaju prstom mrdnuti. Nek se poguše vlasi.
Malo se zapitajte ljudi. Kad je bila riječ o BH Airlines-u rekli ste "GASI TO", kad je riječ o GRASU isto, Željeznice isto, BHRT da ne govorim kakva mržnja prema radnicima. Je li vam sad jasno koja je zajednička stvar svim ovim kompanijama i vatrogascima? To što njihov rad kontrolišu stranke na vlasti.
sta ti pricas glupa pedercino kakve veze ima narod to balijanderi iz sda gase
@XxXTentioN otišo si, terapije uzeo nisi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Civilna zaštita je šarena laža http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=48886
što se ne ugledaju na Hrvatsku ?
Uvijek krivi političari..., a vidi maloumni komentara na klixu od strane "normalini" građana
zato nam je vozni park politicara aktuelan :) nece se nas bake i dodo voziti u limuzinama iz 2010.
Slična situacija i u Crnoj Gori, požare gasi ili lokalno stanovništvo ili se čeka da se ugase sami. NATO poslao svega jedan kanister za gašenje požara, a kad su onomad oslobadjali zemlju od Miloševića i suvereniteta poslali preko 600 :((((
nasim vatrogascima kad izbije pozar preostaje jedino da daju dovu da padane kisa
nasim vatrogascima kad izbije pozar preostaje jedino da daju dovu da padane kisa
Vatrogasci u Protektoratu na nivou iz 70-tih, ali iz 19.tog vijeka.
Gase to ovi nasi pricom, 'ta ce njima oprema i obuka..
...naš jedini spas je što su ljudi, kad dogori do nokata, spremni pomoći jedni drugima, bez razlike na naciju i vjeru. onako kako je bilo u hrvatskoj nedavno. čekajući državu, da od naših poreza njima, zaštiti nas koji je finansiramo, možemo slobodno sebi grob iskopat. koji će nam ista ta usrana, kriminalna država, nakon svega još i naplatit.
Jedno je sigurno da pravna drzava ne postoji, ne postoje ni zakoni, stranke rade samo u korist svojih stranackih masa i niko ne brine za drzavu. E pa onda nikakvo iznenadjenje ni pozari, ni poplave i jos mnogo drugih problema. Nista se ne odrzava samo od sebe.
Tito i komunisti vam nisu valjali , sad idite u vjerske objekte budite balije ustase i cetnici al pozar gasite napunjenim najlonskim vrecama
Rođen 1995. - priča o titinom dobu ko da je penziju u njemu zaradio.
@Hipoteza eto ti znas kad sam ja rodjen...idi malo u stranku na dnevnu dozu nacionalizma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pun k...c strucnjaka u bih i svi palamude poslje belaja, pa mi smo najpametnija nacija na svijetu a svi nas karaju...
dace bog blagu zimu, umjereno proljece i ljeto sa povremenim padavinama :)
Hhahah draga moja ti postala pravi prognozer hahah ;-)))) Da je barem Majstorovic od tebe prepisivao, bolje bi pogadjao hahah :P Jutric... :-***********
@Ixew ali ne smije previse da iznenadi........odosmo onda opet u katastrofu ! @smiling........od jucer plesem indijanski ples i molim velikog Manitua za kisu ... jutric ljepoto !
PRIKAŽI ODGOVORE (18)