Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu izbjeglice?!! Trebq im pomoci? I mi smo bili u ratu? Ovo nisu pjudi , ovo su divljaci koji zele njemacku socijalu. Ove treba nogom u dupe
@Sprzo307 Ovi klosari nikad nisu ni bili izbjeglice. Ovo su sve ekonomski migranti, koji itekako imaju para, bar vecina ima. Od turske do grcke placaju 500 eura svercerima. Ova njihova ekskurzija po evropi kosta ih sigurno nekoliko hiljada eura. A ova nasa sirotinja ih zali. Gdje tebi par hiljada eura?
@Sprzo307 kad su stanovnici HNK prosvjedovali da se migranti dovezu u Mostar tad ti je to bio državni udar i fašizam?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opet? Bice sve cesce i cesce jer idu hladni dani
Ovo je ništa kakve će oni nama probleme praviti u budućnosti a mi samo šutimo
Ovo su Bakirove nove crne Bošnje i neda ih nikom. Određen broj migranata kada se resocijalizira ostaje tu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gonite ih gdje god ih vidite.Udri cim stignes jer to je jedini nacin.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Sexy fair🔥
jesu li bar ova drva kupljena kod "Drvosjece" po promotivnoj cijeni 89 KM , da bar poguraju sexy ekonomiju u BiH ?
ALLAH DRAGI NAM IH POSLAO!!!! BLAGOSILJAJMO IH!!! POMOZIMO LJUDIMA!!!! NAŠI POLITICARI SU NAŠA SREĆA!!! NAŠA DIKA!!! (NAŠ PONOS) 😀😀😀!!!!
SVAKA KUĆA BI TREBALA USVOJITI PO 5 MIGRANATA!!! IMAMO NAJBOLJU VLAST NA SVIJETU TJ. NAJBOLJE LIDERE!!! POMOZIMO LJUDIMA (MOMCIMA) I NAŠIM POLITIČARIMA!!! POKAŽIMO SOLIDARNOST!!! I ONAKO NEZNAMO STA ĆEMO SA PARAMA!!
Kod nas u USK-a ovakvo nesto postalo normala koliko su samo *ranja do sad napravili. I niko ne reaguje, a i sexy Selmo se usutio. Nama bolje biti ne mOre..
Ma ko se boji migranata,samo nam odrijesite ruke zakonskih okova pa cete vidjeti kako bjeze kucama.Treba im kosti lomiti
protjerat bagru sve je to kriminalac i narkoman vratite ih kućama
Treba ih ooslati sve ba Poljine kod Zivkovica i Cikotica prije svega
Da mi je bit na vlasti 10-tak dana ...
Bravo glupi Bosnjo, samo im nastavi davati na semaforima i zaliti ih, a neka nas napadaju na svakom cosku i neka imaju veca prava od nas, a mi cemo do tad sjesti za kompjuter i pisati komentare po portalima misleci da cemo tako postici neke promjene, sljam obicni.
Ide zima, biće ovoga još više, još kad nam počnu skidati jakne i čizme na ulici...
Kada bi se desila najezda skakavaca na gradove gdje gdje su Bošnjaci apsolutna većina, ne bi bilo otpora godinama. Mi smo paralisan narod. Najsmješniji su ovi naši borbeni primjerci što “oslobadjaju” RS za 24 sata. A pred našim očima nas okupiraju divlje horde iz Afganistana i Pakistana.
Mi u kući smo posvojila dva migranta od 25 godina odlični su, sve rade žena moja je prezadovoljna