Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čvrsnica je samo još jedan dokaz koja je ovo karina od države...
@SheRains Pa ovo nije drzava, ovo je mafijaski geografski prostor sa narodom kao robovima. Nema ovdje drzave ni za 10000 godina....
Nekad se mobilisalo sposobno ljudstvo da gasi požar! Danas gledaju na tv kao utakmicu?
neka ti mater gasi milion seljadije se uhljebilo jos da vam gasimo selendre😂😂😂
@XxXTentioN Nije to da gasimo drugima selendre nego da se pomogne susjedu jer nikada ne znaš kada će tebi zatrebati pomoć od tog susjeda. Eh da je više sloge u ovoj državi i među ovim narodom, bilo bi nam svima mnogo bolje.
Zalosno sto se tim momcima kojima je zivot danima na kocki nikako nemoze pomoci a znali su svi sta se poslije onakvih zimskih minusa moze ocekivati na ljeto.Umjesto kojeg passata audija ili superb skoda sto su kupili da zamjene ionako skup vozni park mogao se kupit polovan kanader.Mora i ovde past koja mrtva glava kao i u saobracaju da drzava progleda i rijesi ovu oblast za sva vremena
Požara nema, more bit bidne ali ih sada nejma.. mogu čekat pet dana, pet godina deset godina al požara nejma .Požari uopste nisu problem jer požara nejma .(ministarska izjava)
a mozda bude i salame na koso :)
momci svaka vam cast
...džaba se patite po vrletima,pusti neka gori...prirodna pojava!
Ma i ptice na grani znaju da je ovo pozar kohi zreba pokriti nelegalnu sjecu i lopovluk. Ovdje gori nisko rastinje jer su sumu isjekli. Pola zandara i načelnika oko prenja cvrsnice i treskavice je u talu. Od planina ce goleti ostati nakon ovih lopova
De onu nasu ministricu okolisa posaljite malo na teren. Lagano je putovati u Emirate na sajam turizma. Hajmo sada i malo o okolisu!
Daj Boze da padne jaka kisa..jedino to moze spasitri, a ovo sve ostalo...
Šta li bube, ptice, te ostala kopnena i druga bića razmišljaju kada je požar i sl.. Kakva je njihova percepcija opšteg ludila? To je pitanje koje me pati, neda mi noćima spavati, ne brijem se zbog intezivnog dumanja, kuku majko..
Oni opasnost osjete na vrijeme i pobjegnu.