Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dajte sliku da vidimo taj grb
Vidite kako Srbi duha imaju, a turske stetocine?! Vi ne znate nista! Nista osim parazitirati, naravno. Mislim da ne postoji nizi oblik postojanja od bas parazitske tursko-baliyske stoke. Cak se niti grijehom smatrati ne moze ubojstvo nekoga parazita kao sto je to turski! To se cak niti ravno ubojstvom smatrati ne moze, jer svatko ima pravo na samoobranu, a svi znamo tko je parazit, i na koji se nacin parazita samo rijesiti mozemo!
EUGENIKA I KRETENIKA: Još od Bizmarka sve do danas, Njemačka je oduvijek pokušavala usavršiti čovjeka da bude što efikasniji (da malo troši za sopstvenu stražnjicu, a da bude što više društveno koristan). To se zove EUGENIKA. Sa druge strane, Srbija posljednjih stotinu godina pokušava obrnuto. To se zove KRETENIKA. Dakle, EUGENIKA nastoji poboljšati čovjeka na takav način da pojedinac i sa malo novca bude razuman i društveno koristan. Sa druge strane KRETENIKA nastoji čovjeka učiniti glupim i pohlepnim za mnogo novca i skupocjenih privilegija, kako bi postao društveno štetan. KRIMINALITET I EKONOMIJA (GOSPODARSTVO): Prisjetimo se da kriminal razara ekonomiju u svakom društvu. Dovoljno je da samo jedan jedini čovjek u društvu bude iznad zakona, pa da onda uz njega bude iznad zakona čitava kasta nedodirljivih. Nema idealnog rješenja, ali moderna Njemačka vlast zaista funkcioniše po principu NIKO IZNAD ZAKONA. Moglo bi se reći da je to GERMANIKA EUGENIKA. Sa druge strane, na prostorima bivše Jugoslavije, postoji čitava kasta skupocjenih bogova koji su iznad zakona. Tu je najopasnija SRBIKA KRETENIKA, jer ne pokazuje znakove rehabilitacije. KROATIKA KRETENIKA I ISLAMIKA KRETENIKA ipak pokušavaju da se rehabilituju.
moze li sarajevo da odluci o grbu---ipak je sarajevo glavni grad pa bi i realno bilo da ljudi iz sarajeva naprave grb
51-godisnji bosnjak osudjen na 6 godina zatvora u Danskoj (Sönderborg) i nakon toga pobacaj iz zemlje, zbog silovanja svoje kcerke i njene rodice (sa majcine strane).
pretpostavljam da ti je naglasak na prve tri riječi, e pa stvarno si jadan. da danski sud vlada u bosni svaki drugi eventualno treći srbin bi zbog ratnih silovanja trebao da bude u zatvoru.
Па основе предузетништва и приватног бизниса као примијерице у Високом и Широком Бријегу, или слободног новинарства и невладиних организација у Сарајеву, заснивају се (као и свуда у свету) на изградњи система у којем се креше финансирање понашања скупоцених политичара који су завршили факултете у Београду, како би прикупљали нове залихе новца за кухавања ратова, бре. Српска власт највише страхује од оних срба који се покушавају угледати на хрвате из Широког Бријега и бошњаке из Високог, за које је веома битна изградња мирољубивог друштва у целом свету, и наравно кресање све социопаразитарних трошкова. Докле више да ми срби трпимо терор ових наших скупоцених војсковођа, филозофа и политичара који у име СНСД-а шаљу своје приватне милиције да злостављају у Бањој Луци инвалиде са високом ампутацијом који чак немају ни минимум хране за преживљавање, а који су по беогрдски критеријумима бескорисни за рат јер више немају довољно руку или ногу? Реално, какву корист ми срби имамо од наших кретена Небојше Радмановића (студент филозофије из Београда), као и од Милорада Додика (студент политике из Бегеша) ???
Viodis kako ti Turci minuse kucaju, a ti pises u njihovu korist. Trebala bi pouku iz toga izvuci: nikada ne idi protiv interesa svoga naroda, nikada! :)
Balije su mraka najgora, džaba minuse lupaju. Budi Bošnjak, a ne balija!
Nek stave dlakavu pic.ku - to je simbol Banja Luke
Mislis kao ovaj posteni covjek: http://www.memritv.org/clip/en/3867.htm
@prljavi,odlicna ideja,reci sestri da se ne brije....
pa i naziv republika srpska je neustavan po istoj logici kao i grb banja luke, ali mijenjanje naziva rs-a niko ne spominje, a trebalo bi se pokrenuti to pitanje na ustavnom sudu b i h.
isto promjeniti i naziv BiH jer implicira na bosnjake i hrvate...pod hitno pokrenuti pred ustavim sudom .. :D
@ ona i ja nisam znao da srbi u bosni i hercegovini nisu bosanci ili hercegovci. čudno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)