Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U toku je zakonom propisani postupak protiv odgovornih u KCUS Sarajevo jer je jedan od subspeecijalista na Centru urgentne medicine u tretmanu akutnog stanja urgentne prirode a radi prebacivanja troškoca sa KCUS na Dom zdravlja ,umjesto da uradi CT hitno na CUM ( nalazi se u sklopu CUM.a) poslao pacijenta u takvom stanju da uzme uputnice u redovnom postupku za CT kako bi se troškovi prebacili na Dom zdravlja. E baš ćemo se ''ganjati''
Direkturica dala ridjoj sreci u sebe, da za mali honorar preparkira kombi.
Ljudi ne vjerujte medijima. Nije toliko losa situacija koliko oni naprave losom.
novinari su naj vece zlo na planeti
Pa stoko lažljiva, žena vaša radnica koja je pala u krugu KCUSa je odvedena u vojnu bolnicu jer je taj dan bila "njihova reda"
Ja bih vas jos tuzio za ovakve lazi koje objavljujete na osnovu mahalskih prica, samo da potpaljujete narod bezveze. Pa bi pet puta provjerili prije nego napisete neki bombastican naslov.
znaci ipak je bio iz stranke...zasto ste jutros objavili da nije...