Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje nece iskocit voz kao u kaubojskim filmovima 300 godina ,jos se vozis 9-10 sati , mijenjaju ti lokomtivu pet puta, a usput stajes u svakom zaseoku.. k'o da je Western film, jos samo cekas Indijance da napadnu na konjima oko Doboja..
Šnjegotina? A ja naziva i qovana ;)
Gledajte najsiromasniji komad Evrope u 21 vijeku
Ja budale majko mila, ovoliki voz sjargat u jarak !!!
Jurio 40km/h!!!
Potroslila se elektronika pokradena od Bosnjaka u devedesetim, potroslila se infrastruktura iz bivsega sistema, propast dzikana je samo pitanje vremena.
@UterivacDugoga A cuj, uopste nisam ni spomenuo klozetske solje, to je pokazalo kakava su bijeda bili i ostali dzikani.
Bosnjo je kriv za ovu nesrecu
Vjerovatno i zato sto si se ti rodio provjeri kod mame
A onaj sinoc gurao starog tramvaja iz komunicka vremena... Srpski svijet jadno i bjedno
Sokantno i stravicno 🙀
Tuga i jad ..... !
Pogledaj, samo kakav je voz. Hahaha iz 70 godina..... I onda kazu da je fekalistanska republika siromašna, a imaju platu od 149km hahahhaha
Pa to je Srpska jačin. Znaju po čitav dan pisati siromašna Fekalistanska Republika, a nisu u stanju nabaviti voz bar iz 2000 godine.
Izgleda da će uskoro i u lokomotive početi ugrađivati pojaseve i Airbagove, za svaki slučaj...pa i u vagone! Dobro je on prošao, brz oporavak mu zaželimo...nažalost oni iz Jablanice nisu bili te sreće!
Srbuj makar govna jeo ! Ovom se logikom vode Srbi
Tako je sve sto je god Srpsko i Srbi skacu kao da su ispred svakoga u svemu