Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budala......ko kamenuje javni prevoz...........samo budala
@brundo da tucaju kamen.....lijepi goli otok :)
Šaban ili Šabani.....i ovako i onako...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo Sarajevo, a bome i ostatak Bosne, puni seljakluka. Treba stoku motkom polomit, pa nek se hrane na slamčicu do kraja života
@posteniBosnjanin Sve fakat tako rade, samo smece ne znaju baciti drugacije nego kroz prozor, nacili valja tako, navika je cudo...
@posteniBosnjanin stas sve fina raja sljegla i doslje....sarajlije puh kaka treba ih protjerat iz sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vadi ga usra se....
Neko je napaćen i bolestan, a neko ko prima plaću da takve skloni na sigurno, iza rešetaka, je drzak i ne radi ono za što je plaćen
Policija kurton, pa ako svako nekoliko dana neko kamenuje znate li mozda staviti nekoliko policajaca u civilu i sacekati idiote. Joookkk, sjedite vi u buregdzinice, kladionice i kukajte.
Geni geni kameni,vatra gori u meni 😂😂😂😂
Rješenje je ugraditi paravane umjesto stakala
slucajno opalio jbg ):
Kao prvo ne radi se o vjetrobranskom staklu, to je ono staklo koje se nalazi ispred vozača, već o bočnom staklu. Kao drugo, ovo bi trebalo tretirati kao pokušaj ubistva a ne nekakav bezazleni izgred! 1/2 centimetra lijvo-desno i pade mrtva glava!
Koji debili da te Bog sacuva.Kakav je ovo narod!
Nema snijega da djeca grudvama gadjaju, pa se prebacili na kamenje... Novogodisnje radosti, do duse nisu snijezne al su kamene :)
U kakvom društvu mi živimo...
neka traži oštetu od GRAS-a koji ima osiguranje i od vlade KS
mašala Sarajevo ljubavi moja
Da nisu ovo oni dual-muhadžiri, što su nanijetili preseljenje u novoosnovanu Utopiju od ISIS-a, pa ih sad evo natrag u mrsku "tagutsku" BiH?
Ova generacija posle 1996 ili je mutava ili luda trece nema.
@brriss....vjerovatno se zna i ko je jer se ponavlja...moze se pretpostaviti a i vozaci vide nisu coravi