Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahtjev opstini za nadoknadu stete, psi su pod njihovom zastitom.
@Dr.mr. pustite jadne zivotinje na miru kreteni
Đede, napraviće tebi Turska džamiju, ništa ne brini!
Čovjek živi od ovog i da mu zaštićena dzukela uzima hljeb iz usta.. Stidite se nevladine pascje organizacije. Gdje su vam azili?
I psi odlučili da bježe u inostranstvo. Postaju ponovo vukovi.
kakav pas, poklali ih gladni muslimani.
poture, vrati se svojoj prethodnoj vjeri, katoličkoj ili pravoslavnaj i uzgajaj svinje. svinja podere vuka sad pa sad, a kamo li kera.
Dragi prijatelju . Kupi 5 litara antifriza ili glikola . 3 do 5 kila svjezeg mesa. Potopi meso u glikol i ostavi dan dva da se pajcuje. Rasporedi na mjestima gdje se pojavljuje. Ali ne sve odjednom nego po pola kg. Kad vidis da je jeo ostavi jos. Nakon drugog puta ima cukica da zaspi vjecni san.
☺☺☺
Koliko podržavam da ovaj čovjek primjeni ovaj način da bi se riješio ovih divljih pasa koji mu kolju stado, nadam se da niko neće zloupotrijebiti ovaj komentar pa ovo isprobati na komšijinom psu ili nešto slično.
Hrvatski član predsjedništva Željo Komšić je svestran i javi se njemu,problem će sigurno riješit
Sucko eto nas Zimus AKOBOGDA potrijbicemo mi tu Gradzansku stoku sa nase Pitomine
fino su mu rekli da se obrati lovcima a on izgovore pravi, kada se vukovi nakote onda to fino lovci rijese, cak nije ni skupo..... standardna Bosanska, jadan ja ali necu nista poduzeti da rijesim problem.....
Dajte lovcima jednu stoju, okrenite jagnje i problem rijesen. Jos tuzite ove iz av mau i trazite da vam plate odstetu. :D
Djede, nabavi dvocijevku i kada se pojave, rokni ih par komada - neće više nikad doći.
gdje je sad ona stoka neraspisana koja cmizdri za psima ko za familijom svojom??? haj sad placite za ovcama i dijelite i ovo na fb i instagramu stoko maloumna! ovo vam nije dovoljno gradjanski jelde, nije IN pa necete vjerovatno.
3 kangala i komsija da vidis kako bjeze
Napraviće tebi Turska džamiju, ništa ne brini...
glup si, poyy