Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su slatki :D garant su i pametniji od klix maloumnika koji upravo započinju takmičenje u skupljanju lajkova i pisanju gluposti.
treba rezervisati jedno od ovih za 1. maj :-p
Lijepa vijest svakako, nama nešto posebno možda i ne znaci. Ali ljudi koji se bave stočarstvom i poljoprivredom kad kažu npr rodna godina bila te i slicne trenutke doživljavaju vjerujem na poseban način..Nek vam je sa srećom.....
Ovako nesto se vrlo cesto dogadja, znam za slucaj kada je ovca ojagnjila sestorke, pa se o tome nije pisalo.. Ovo je samo promocija povratnickog naselja
ana.holuja# ti mora da si vlahinja s Majevice.
Uh yebo te, toliko vazna vijest. Bar ste mogli napisati I ko im je otac. Jednim metkom pa cetvorke. Masalna.
Vec ih vidim na raznju!
Nema ljepse zivotinje kao malo jagnje.. :D
Je li ovo Sejo Boj?
Viiid Bakira na drugoj slici,ovaj naprijed. HAHAHAHAHHA otkud on u Ugljeviku sigurno predizborni skup. :3
Glinje i Janjari i sva sela u Ugljeviku bosnjacka nisu osjetili rata,osim Teocaka. Oni su otisli veoma mirno na teritoriju Federacije,i veoma se lako vratili svojim kucama od 99 godine pa na dalje. Tako je trebalo i na drugim mjestima u BIH,na zalost nije (:
Bolje ti je jarane biti na protestima u SA. Blokirash 3 sata i 20 km u djep. Mjesec dana 600 + penzija 350= 950. Nista ne radish a haman milja legne.
samo da dodam da Tornjak Fahro čuva svoje ovce na protestima, čuva ih od zakona BiH
bravo klix,ovo je vijest, covjek se vratio na svoje i bori se, a ne kao ovi sto svakodnevno blokiraju i maltretiraju sve gradjane sarajeva.
Uhhhh sto rodi mashalla
Super-ovna niko i ne spominje... bez njega bi bile obicne ovce....
neka..trebala je i ovca izdurati tucačinu
čuo sam ja da je ojagnjila četvero prije 5 godina nista novo znači
Neobično.....slatko !
neka je sretno... svakako dobrodosla nagrada za ove ljude...
ovu ovcu koda je guzio moj komso rifet i njegova se zena 2 puta bliznila
Bosnjaci kao i uvijek najgluplji,svaki ero i gedzo ih ispreskacu tamam ko ove ovce......mene je pravo stid sto sam bosnjak porred ovlolikih glupana i neznalica....halo ba budite svoji a ne samo sta ce vam reci ero ili gedzo ,pa nikad pameti necete doci