Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suljagicu primijenite ukrainski scenario u cetnitetu,ovde vidim nepije vode zakon drzave BIh nego samo sila,cetnitet je srusio Deyton pa ga i povratnici nemoraju prijmjenjivat,organizujete svoju policiju paralerno,otvarajte birove za prijave prebilaviste uzmite dokumentaciju od povratnika i punomocje i prijavite ga vi iz udruzenja,trazite ponistenje izbora zabranu kod cika strankama koje su podrzale zakon o prebivalistu.E ovo je fasisticka evropa napravila da genocidistan moze radit to sto radi.Primjeraradi:ubiju ti oca i kad dodjes da se prijavis na ocevinu jedan od genocidasa ti na salteru kaze eh nije tvoje,nije ti prepiso otac-majka kao da covjek moze prepisat iz mezara ili masovne grobnice koja jos nije pronadjena,nema nista od prosvjeda oni samo razumiju silu..
pa srbi su carevi u bosni.. jasno ko dan ko je pobjedio rat
mi znamo samo za genocidase..
"Pozvali su povratnike koji već godinama žive u RS-u, a prijavljeni su u Federaciji iz straha od gubitka stečenih prava, da prijave prebivalište tamo gdje žive i gdje su živjeli 1991. godine i "time pokažu šta misle o rasističkoj i okupatorskoj politici koju provode vlasti entiteta RS prema građanima nesrpske nacionalnosti". Urađeno davno i živim na svom i tako će i ostati.
Svaka čast, Bošnjaci na Drini, Bošnjaci u Krajini, Bošnjaci u Hercegovini su bedemi Bosne.