Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nove mlade snage.
Jos Ganica ili Silajdjica ocekujemo ili Antu Jelavica ako je nastupila zastara..
DF je jedina stranka u kojoj su intelektualci i eminentni profesori, bravo DF , bravo Željkec
Pristupio SDFA , 👀 A ja konto da je pametan , 🫣
Svaka cast ,da se vise kutarisemo ovoh UZP govana Sa nacionalnim predznakom
E moj Miro...Jedino sto ce vam biti zajednicko je cuganje u Jagodi...Pa bolan, gdje ces kod ovog ublehasa, ni on sam sebi vise ne vjeruje...
Logicno, dosao u jedinu stranku koja ima jasan politicki cilj (NATO I EU) i koja nikada nije isprljala obraz .
Kamo sreće da je puno više političara kao gosp.Lazović
A vidi Turkušića, pakaša. Koliko je on promijenio stranaka!? Fuuuj
U prevodu pristupio SDA samo pod drugim nazivom DF
Ovi politicki fosili su nam bas donijeli koristi. Ovdje je potreban potpuni reset
Iznenadio me.Mislila sam da je pametniji.Df stranka niti tamo niti vamo.Gradanska a stiti interese sda.
Neka malo....
Nema tu mnogo potrebe za političkom analizom Mehmedovićeve stranke koja bi se trebala zvati Dom za zdravo starenje SDA penzionera. Jer, sva lica koja će se pojaviti u rukovodstvu te stranke su poznata i preprana u različitim medijskim vodama kroz funkcije koje su do sada obavljali
Ovi ljudi trebaju biti mentori nama mladima, a ne da zapocinju politicke karijere iz penzije, al haj ovo je BiH pa sve moze, tuga.
Šemsudin Mehmedović od 1990. godine je u SDA i zahvaljujući toj stranci bio je parlamentarac u više mandata. No, nakon tri decenije u SDA, Mehmedović je shvatio da on eto pripada nekoj drugoj, progresivnoj ideji. A to je shvatio nakon što uz svu medijsku pompu nije uspio ni da se kandiduje za predsjednika SDA.
I tako će nam se nakon 4. januara, kada je navodno planirano osnivanje stranke Šemsudina Mehmedovića i veterana koji bježe iz SDA nakon što im je SDA dala sve, pričati kako su oni neka nova politička snaga na bh. sceni koja može ponuditi nove ideje.
E sad ti uporedi Vojina Mijatovića koji jeste i Miru Lazovića koji nije imao mjesta u SDP-u pod Nerminom Nikšićem.
Mirsade, samo naprijed, donesi novu energiju!