Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra u Gorazde na pos'o podvijenog repa kerovi.
I tako, dok se danas u Banja Luci direktno govori o otcjepljenju Rs-a, predstavnici tkz. “Trojke” Nikšić, Konaković, Forto, te vječni putnik bez cilja širom EU, turista na BiH budžetu Magazinović dolaze u centralu HDZ-a da pronađu bezbolni model dodatne podjele putem izbornog zakona.
Koga briga za to, zabrinjavajuci su komentari koji relativiziraju prijetnju. Prijetnja ne znaci nuzno strah vec upozorenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zao mi nasih heroja koji zive u RS! To su pravi heroji, povratnici! Cuvari Bosne!
heroji jesu ali u strasnim okolnostima zive zato treba se sva BOsnjacka naselja pripojiti Federaciji pod zastitu Federacije od Foce do Zvornika sva Bosnjacka naselja, sela oko Gackog, Janja, Doboja, Kotor Varosi i Prijedora.
Moze pricat sta ko hoce, ali njima je minimalac sad preko 900KM, a nama oko 600KM, iako je Trojka obecavala 1000 od 1.1.
Oci šumnjaci su fakat stoljecima daleko od civilizacije i bilo cega normalnog.
I ujutru će na posao u Gorazde,Sarajevo,Mostar gdje rade za veoma visoke plate u odnosu na ostavstinu dzeneralovu
Sta ce fukare, nemaju LJeba da jedu, nek se odcijepe, pokrepali bi od gladi
Kažu ana mladić mahala tatinim pištoljem 😁
divljaci
Allah vas unistio Amin
Sutradan se usute ko pickice kad dodju u federaciju na poso, dodji u sarajevo pa glumi mangupa
Platit ce vase porodice za dijela sratka
Nadam se da ce sto vise nas prijaviti ovaj video na youtube-u. Ovo je doba digitalnog ratovanja i treba iskoristiti sva sredstva da se barem na ovaj nacin suprotstavi bezumlju.
I sutra opet na livadu,sa ovcima
Kako nazovi lijepe komšije šalju poruku,spremni smo ko nikad samo da znate uh
Pa krenite. Nešto ste se stigli.Najavljujete od 92-e i ništa. Izumrle generacije,a ostale vam odoše van
Pola mi porodice zaklali srbi na tom mostu u 2. svjetskom ratu, ostatak u ovom
Tim mostom je i srpska krv tekla, nekih 300-400 godina, nemojmo zaboraviti molim vas
Ipak nije.
Hjebe se njima za sve, RS, Bozic. Svakako su sve Bogomolje prazne pravih vjernika. Al zato spokojnije legnu u krevete, kad vide naslove po medijima Federacije. I kad znaju da im komsije drugih vjera sigurno ne spavaju! To im je i vjera i nacija i obraz!!! Hjebiga!
Ne iznenađuje ne ovaj prizor ljudi koji ne posjeduju vlastiti identitet, već sami sebe lože da su Srbi,a pritom u prosjeku posjeduju četri zuba u lobanji. Što bi Fadil dupli respirator Novalic rekao "sirotinjo i bogu si teška". Vjerovatno na ovaj način, u nedostatku novca, društvenog života i bilo kakve perspektive traže svoje mjesto na slici.
Ti st jedan od onih koji padaju na hajke i laži koje se vode protiv boljih bošnjački političara. Sve je to dio ovog što vidiš šta se dešava. Zato uspjevaju.
@Vintzu kakve hajke botu zeleni. Jel vidiš dalje od nosa, imaš li dijecu. Prodao si se za SDA sendvič ili radno mjesto, ne kontajuci da sutra ti ili tvoje dijete nećete imati za kilfe.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)