Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunisti su prije 30 godina bili pošteniji, obrazovaniji, kulturniji i pismeniji od ovih nacionalističkih seljačina i lopova! Nacionalistički lopovi i seljačine su otjerali više bh djece iz BiH od i jednog agresora u njenoj istoriji, mhamicu im lopvsku! Stvorili su državu lopova, a poštene ljude su otjerali!
Jel ovo ona Benjamina sto je imenovao Jasmin Imamovic iz Tuzle, da kvari atmosferu u Sarajevu, da vrijedja branitelje Sarajeva “Kazanima”? Ona nema šta polagati u Sarajevu!
sve manje boraca a više slavljenika
Gledaj Mandica na zadnjoj slici sunce ti poljubim...😄😄😄
Volim te Sarajevo ponosu Bosne i Hercegovine 🇧🇦❤