Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KENJAC BIO KO LAZE!
Spoznat istinu i krenuti dalje!
Isli su od stana do stana i E. C. Ja sam bio zivi svjedok. Vi sto komentarisete, gdje ste bili tada? Pa recite mi ko je bio u onim logorima po Herc, mozda iz turske ljudi dovedeni? Nemogu razumit da jos uvijek niste svjesni ovih cinjenica. U kakvoj izolaciji vi zivite jos uvijek, boze sacuvaj. Mogao sam razumiti u ratu da ste dezinformisani, ali danas ne!
Zoster laze. Dok su se njegovi brckali po Jadranu, Caco je klao po Sarajevu. Toliko.
Niko vas nije tjerao, nego ste povjerovali Aliji i prici o zlatnim kasikama, pa sami otisli. Isto kao sto su sa 24% samo otisli Srbi i Hrvati, e tako ste i vi sami napustili te krajeve u potrazi za zlatnim kasikama. Samo vas prevarise. Nigdje ne bi zlatnih kasika, vec vam uvalise zlatne kasikare, a sada vam jos braca nude sablje da kolj.e.te i (s)eksplozivne prslucice da se dokazujete po svijetu kao pravi raznoseci sve nevjernike. Sad suti i uzivaj u ghetu skupa sa bracom i cekaj hoce li ti ( i kada) ukinuti vize.
Mostar, Stolac, Capljina, Ljubuski, Pocitelj... samo u Hercegovini
Dok ste vi imali _ogore za Bosnje po Herceg Bosni sahovnice su se viorile slobodno u Sarajevu. Hvala.
moj Dario gdje ti zivis
@pravi patriot turchine gdje su to u zapadnoj hercegovini konkretno zivjeli ti muslimani koji su protjerani? jedan grad molit cu lijepo. za uzvrat ja cu tebi navesti barem 15 gradova i mjesta koja ste skoro 100% ocistili i od hrvata i od srba. za kraj nayeebo ti se hercegovacki magarac cjelokupne zenske ciigaanske smmrrdljive loyaave baaliyske familije.
Ti znas koje protjerao Hrvate papak jedan,to je bio dogovor Franje i Milosevica da odu iz BiH PA DA ROKAJU PO MUSLIMANIMA kako je rekao Mladic tuci po Velusicima tamo nema puno srpskog zivlja.Opet mi opstali i tukli dva neprijatelja jednom rukom misevi ste uvijek bili u svemu.......... ALIJA
Ja nisam nista napisao protiv hrvata.......vec sam napisao sto i ptice na grani znaju.......a sto se tice seljenja nemoj da opet moramo o istom i naravno da niste otisli iz mjesta gdje ste u vecini .,....vec ste iz istih protjerali sve sto nije katolik i pokusali etnicki ocistiti citavu z. ercegovinu !!!!!
Pitaj se tko kontrolira federalne sudove! Kadija tuzi, kadija sudi. I nije Covic protjerao hrvate, hrvati su otisli iz mjesanih sredina sa muslimanima. Iz hrvatskih sredina u kojima su vecina nisu otisli.
Evo kako izgleda jedan komentar kojega piše gen.oc.idaš,mnogi Srbi se pitaju,ko su ti ge.noc.idaši,pa evo ko su,ovakvi što ostavljaju ovakve komentare,bula=ge.no.ci.daš bula 06.06.2010. u 19:38 noz zica srebrenica
Smjesno bas ovde ni jedan Hrvat nista lose kaze od ovog lopova i njegovu stranku sto je skoro ocistitila celu Hrvata. Bas vam naj veci neprijatelj on i svaka Hrvatska stranka u BiH.
noz zica srebrenica