Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je misteriozni dobavljac ? Uzeo na tenderu 300% maržu .. boli ga briga moze ih odstampati jos milion i da ne bude na gubitku...
Konakoviću direktor Zavoda sebi povecao platu na 6000, napravio ovoliku štetu a ti šutiš. Koji si ti licemjer...i ublehaš užas.
Ove kartice su u nabavi caa 0,15 km a oni ih prodaju po 2,0 km. ovo nema smisla.
Hoćemo nove kartice poštom na kućnu adresu!
ova cura/zena cije ste podatke objavili na ovoj slici treba da vas tuzi
ima li išta da nam upali iz prve?!
SAMIR TURKOVIC JE KRIMINALAC !!! Cijeli grad prica o tome kako je KUPIO poziciju direktora zzo ! NAVODNO JE KONAKOVIC UZEO OZBILJNU CIFRU.ZATO ŠUTI ! VIDIT CEMO NA SKUPSTINI IMA LI NEKO POSTEN da istraje na raspetljavanju ovog MILIONSKOG KRIMINALA!?
Ma da.....nove će pasti sa neba! Sve će to narod pozlatiti :P
Ma da.....nove će pasti sa neba! Sve će to narod pozlatiti :P
TUZILASTVO I DALIDA BURZIC MORAJU POKRENUTI ISTRAGU! OVO JE NAMJERNO URAĐENO OD STRANE KRIMINALCA SAMIRA TURKOVICA DIREKTORA ZZO KS DA BI SE UZELE OGROMNE PARE !!!
Zasto Dino Konakovic šuti? Je li tacno da je ,,povezan" sa ovom nabavkom? Ovo je VELIKI KRIMINAL I SMRDI STRAŠNOOO NA TAL!!!
SAMIR TURKOVIC DIREKTOR ZZO NAPRAVIO JE DVIJE VELIKE GRESKE .OBE SU ZA OTKAZA I KRIVICNE PRIJAVE 1.Objavio imena SVIH građana sto je protivzakonito (kasnije povukao ali steta napravljena ) 2.Odstampao knjizice pogresno i to 300 hiljada njih (prvo rekao da ne zna ,pa da je krivo Min Finansija FBiH,pa sada da ce dobavljac platiti a ne ZZO ) Zasto šuti veliki pravednik KONAKOVIC DINO? Cime li ga Turkovic drzi u dzepu ? Banda lopovska !!!
bez brige, dobavljac ce to sljedeci put uracunati u cijenu
Ozeni me babo moj zenom kakve nigdje nema joj joj.Svakim danom sve je veca u jelu je njena sreca joj joj.Niti kuva niti sije jooj
Hoće da kažu kako nisu vidjeli primjer prije štampanja te isti odobrili ili su vidjeli ali to nije njihova greška? I u jednom i u drugom slučaju se radi o nesposobnosti!
Milion i po troškova je za koliko je oštećen kanton. Ako neiko iz federlanog zavoda nije kriv Dino Kon aković mora biti uhapšen radi toga jer je za toliko ošteio kanton plud indirektne štete, nek ga svaki građanin TUŽI POJEDINAČNO. Evo tako je Hanka Paldum tužila srbina GOluba i dobila na sudu. Hem ga je šutala po jajima za vrijeme rata , hem joj GOlub za to zadovoljstvo još treba platit 5000 KM !