Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo za uhljebe...
Isto znači da šta uspiješ do srijede 27. završit to je to. Već od četvrtka kreće slijeganje ramena
Moraju i muslimani proslaviti , 1 spada pod ramazan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jači smo od Norveške 🎉
Samo 5 dana praznika u godini,.. a ima zemalja sa 12 ili 13 dana.
1.maj pada kada je ramazan i muslimani poste i klanjaju se Allahu i haram veliki mu je grijeh da ne posti mjesec Ramazan. Ne piju alkohol i ne sjede uz muziku i ne dira zene prije i izvan braka. To je islam koji nam je objavio Uzviseni Allah i dostavio Allahov Poslanik Muhammed a. s. A kafiri i munafici su isti u djelima, samo sto munafici se pretvaraju medju vjernicima da su s njima, a isto i sa kafirima. Zato objema skupinama Allah obecao dzehennem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako za koga,ocigledno mi koji radimo kod privatnika ne pripadamo ovoj drzavi.Bravo
Ukinuli su nam vatromete za 1maj,a prebacili ga na nekakve izmišljene dane općina.Da bi lokalni Šerifi glumili glavne kauboje.
Zavisi kako za koga ,...nažalost ,privatnici rade !!!!
U Županiji Zapadnohercegovačkoj neradni je dan samo 1. svibnja (ove godine nedjelja), odnosno nema prijenosa na 2. i 3. svibanj sukladno Zakonu o blagdanima i neradnim danima ŽZH (Narodne novine ŽZH, broj: 9/04). Tako da je netočna informacija da su u cijeloj Federaciji BiH neradna sva tri dana.
Jagnjetina sa raznja je jedan od najjacih specijaliteta na svijetu
A piletina 14 KM do prvog bice 20 KM toliko o rostilju za maj
E gledaj brata na slici. Ujeo ga dim za oci. Amater
@ciroresan ja ovdje samo pogledam da se nasmijem komentarima svaka čast. Hahaha
Najbogatija zemlja na svijetu. Khkh.
neko peče veliku mačku
Ovaj brat pišo uz vjetar zato mu dim ide u oci
Zamislite da vas neko ovako pri*olje i na*akne na razanj... I da vam ovako oci pobijele
E ja godine, sve za vikend palo🤣
Mršavo vam ovo janje :D
Da 2. maj nije Bajram ne bi slobodan dan bio u utorak 3. maja, jer zadnjih 30 godina tako se nije radilo. Ovaj put su rekli da se zbog Prvog maja ne radi 2 dana, što nije istina. Uhljebi su sebi dali dva dana zbog Bajrama, iako smo sekularna država. Ko slavi mogao je uzeti slobodno, ali zašto trošiti slobodne vjerske dane, jel.
Ne radi se ni 4.5. jer Bajram pada na praznik.