Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRIVIČNA PRIJAVA Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu Ovim kao anonimni podnosilac u skladu sa članom 331. Krivičnog zakona FBiH podnosim krivičnu prijavu protiv odgovornih lica u nadležnim organima vlasti i institucijama koji nisu poduzeli mjere za otklanjanje stanja opće opasnosti po život i zdravlje ljudi, čime su počinili krivično djelo "Neotklanjanje opasnosti" po članu 331. Krivičnog zakona FBiH. N.N.
A mi u Sarajevu smo zaslužili dvije masivne termoelektrane, na Baščaršiji i na Otoci. Da se dotučemo humano. Svima bi krenulo da nas nema u ovoj BiH.
Cuj automobili. Hahahaha. Baš su problem automobili. Glupi bošnjo loži ugalj-Siromašni bošnjo loži gume. Nek imamo socijalni mir. Hhahahahah Sigurno ima neka dova za čist zrak i plućne bolesti.
hej moj Bože, ljudi trebaju da pjeske idu na posao u bolnice u skole... da bi manje zrak se zagadjivo sto fabrike nedaju pare za filtere, pa dokle, samo me zanima hocel direktori fabrika ici automobilom ili biciklom na posao
Ložite mazut i ćumur umjesto plina kao što kaže pametna vlada KS
ćuj ti glupog apela OMG najveći zagađivači zraka u gradovima su domaćinstva (zagrijavanje na ugalj)... Termoelektrana je mala maca za neizolovana nearhitektonska izdanja siromašnog i nepismenog stanovništva BiH....
...oće šeherlije i starih guma naložit...
Ponestalo i guma i plastike, već je februar. Sad se pucamo teškom artiljerijom.
rame uz rame sa gigantima iz bangladeša,pakistana kine i indije :D
...pa jarane, nije graDŽanin od usta odvajo za aVto da sad ide pješke...
moj komislave, na zapadu i gradonačelnik ide biciklom na posao :)
...žare, jes to ti od onih što "prilete"...pa stanu i nešto pričaju i granaju :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)