Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POGLEDAJTE KAKO SU U BJELORUSIJI RIJESILI KRIMINAL . DRZAVA BILA.POPUT BOSNE PREPLAVLJENA KRIMINALCIMA.I DILERIMA. ZA 1 MJESEC SU RIJESILI KRIMINAL. SAD JE TO JEDNA OD NAJSIGURNIHIH DRZAVA U EVROPI
Ma od 100 kazni koje napisu 90 je bosnjacima,to isto carinici na cesti
I to naravno nisu teroristi koji napadaju čuvare reda??
Opet lazirana vijest po narudzbi iz BG, vucicev plan! Tako se stvaraju tkz pro argumenti za rrzervni sastav ustvari nova teroristicka vojska za novi genocid! Sve manje stanovnika u manjem entitetu, ca 850000 vlaha i srba, a navodno sve vise kriminala!?
...pa uvedite rezervni sastav, rezervne policije...svakako ste genocidni !!!
Smijesne kazne, druga stvar totalno nespremni policajci, sto stele sto su konkursi smijesni 20 sklekova i primljen si. Prije na Vracama 4 gofine srednje skole te uce da udaras i nanosis bol. Da su ovi policajci danas spremni tukli bi ovako ne smiju jer nemaju samopouzdanja.
Tako to biva sa ne postenom vlasti koja nema autoriteta.
I tu je drzava zakazala, odnosno entitet. Prije nisi smio policajca pogledati kamoli fizicki napasti, niti je policajac mogao biti svako, morao si biti fizicki spreman, ovi danas ne mogu 10 sklekova ni na play stationu napravit.
OPA IDEMO! Srpska, Srbi, policija, Dodik evo balija da komentarišu - 120.000.000 pregleda Kljix članaka u mjesec dana sunce te popišalo.. Koji keš vi mlatite.. IDOLI!!!
POLICIJA RS JE PARAPOLICIJA...NIJE NUČUDO ŠTO NASRĆU NA NJU...