Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Postoje i informacije da GP BiH pojačava broj službenika u rejonu Zvornika što se tumači kao pogrešna procjena jer ilegalni migranti imaju." Imaju šta?
Koliko mladih sedmicno ide iz BiH, ovi migranti ce uskoro bit ovdje jedina radna snaga i kako mi se cini, na "domacem" terenu. Pogotovo ako BiH ikad udje u EU, kad za mnoge zemlje ne budu trebale vize...
Ako su oni jedina radna snaga crno nam se piše... jedino su nargilašima konkurencija. Da su oni neki radnici nebi ih mi ni vidjeli nego bi ih Merklova avionom uvozila.
Hahahaa, najbolje je da ih pustite. Sto bi radili svoj posao?
Burundi ,sve naša raja
Zar su price o cevapu i u Burundi stigle ?
Cim nema dugo price o onom idiotizmu zvanom korona ajmo o migrantima..
Evo Dodik im nudi azil za glasove 🤣🤣🤣
Tako je mozgovi plaćeni vi puštajte na Drini a branite ih im izlaz u Bihaću na Plješevici, bravo svaka čast žene vam oprašim
"Postoje i informacije da GP BiH pojačava broj službenika u rejonu Zvornika što se tumači kao pogrešna procjena jer ilegalni migranti imaju." Sta imaju?
"Da Rusija,Kina Iran daju zapadnim bankama, osiguravajućim kućama, trgovinskim lancima, telekomima, naftnim kompanijama.. da unište domaću konkurenciju i da izvlače kroz svoje firme milijarde iz njihovih država ne bi ih prikazivali kao sotone, bili bi prijatelji kao što smo mi zadnjih 30 godina, a u biti sluge". Komentar sa Indexa, nažalost malo je ljudi koji razmišljaju svojom glavom.
Нека браће, не дирајте их. FOSNA!