Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volili smo se u SFRJ pa si ti odlučio da praviš neku smiješnju RBiH. Gotovo je sad, mrš gov no jedno, dvolično !
Potpisujem Tvrtko. Ne zaslužujemo bolje. SRB-in e, poklopi se, pa vi ste jedini narod koji je izvšio GENOCID poslije drugog svetskog rata. Čime se budala ponosi, pametan se stidi.
Sa majmunima sva tri naroda Bosna pati i pati i pati. Moramo se voliti, majmuni jedni najobicniji!
nadam se da su ovi sto su im turci 500 godina zegali nane promijenili ulje i uljni filter u traktorima, jer pred njima je dalek put...
Predivan sastanak. Nije bilo Mošnjaka, ko im je be mater.
Bosnjaci krajnje je vrijeme da se otrijeznite, vidite od 92.g. ista prica, traktorista mora zavrsiti kao i milosevic, genocidna mora nestati za dobrobit naroda koji hoce da zive u drzavi BiH.
Opet ti bez praska SRB-Ne
Turcine, radis ti ista drugo osim sto ovdje eusrbujes?
Evropski i srpski dusmani im kroje kapu a Bosnjaci s guza na guz po Sarajevskim, Tuzlanskim, Mostarskim kafanama...da je danas na ulice izaslo 100,000 ljudi da protestvuje protiv EU podrske genocidu, negiranju BiH, protekcionisanju genocidne politike Srbije...mozda bi nas neko i ozbiljno shvatao...ovako usutimo se i cekajmo sta ce na Dodik odluciti za nas. Ma mi Bosnjaci stvrano ne zasluzujemo bolje i tacka!
A sto ne bi moglo bez Bosnjaka, jeste li vi nas pitali kada ste glsali za nezavisnot. Tada smo mi trubili kako moze bez Srba, niste se osvrtali. U pravu se to zove presedan, a to znaci da prelazi u praksu. Sledeci potez je nezavisnost, pa vam u tom slucaju mozda i oprostimo zlocina koje ste pocinili nad srpskim narodom.
Onaj bosnjacki politicki predstavnik koji pristane na ovu igru koju vodi EU sa velikosrbima, a koja ima za cilj potpuno unistenje BiH nece imati podrsku naroda i potpisace smrtnu presudu svom politickom zivotu. Tihic se u politici ionako odrzava uz pomoc \"aparata\" i mali znak zivota je pokazao odbijanjem da danas ucestvuje u ovoj prljavoj igri. Onaj ko se ovome hrabro i odlucno suprostavi svakako ce dobiti masovnu podrsku.
Kako su mogli bilo sta usaglasiti bez Bosnjaka?
Znaci ipak suplja prica. Cuj \"prudski proces\", i sam Laktasenko se smijao tokom intervjua neki dan. Koja ubleha...
Karadjordjevo u reziji EU uspjelo. Ovo sve vise lici na uvod u novi rat.