Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A STO NE OBJAVITE IMENA KAD STE TOLIKO AZURNI, A ZNATE OBJALJIVIVAT IMENA RADI PANJA TRAVE
Nemogu imena objaviti jer se radi o maloljtnim osobama. Moraju prvo caleta im ispitati
Stvarno da covjek ne povjeruje. Ne zna se ko je dao naredbu FUPe. FUP kaze po naredbi. tuzilastva KS a ovi demantuju. Pa se. onda cudimo sto se kriminalci brzo pustaju iz proceduralnih razloga.
e sada ce se pojaviti neko jos veci advokat i sudija koji su 10x korumpraniji od ove troice pa ce da ih brane i puste na slobodu a onaj decko koji je priznao da je ukrao cokoladu u konzumu dobio je 14 mjeseci zatvora e to je je drzava pravda i zakon.
Mjesecar konacno dosao na red....
Sitna buranija
Ma to su neki što nisu pristali na mito pa ih ovi sad kažnjavaju
Uhapsen referent za ONO i DSZ.
Nije ovo istna nece pare sluzbenici
policija radi za vladu a ove sto su uhvatili su sitne ribe koje ce vlasti zamijeniti drugima.
a gdje 100.000 hiljada radnih mijesta i zlatne kasike?
Uhapsiti i ministar Emira Kazazovica prevejani kriminalac ! Inače čovjek ubica osnovnog obrazovanja koji ne smije da prođe pored fakulteta a kamo li da neku reformu napravi ! Bez obzira što su tamo tarife već odavno uspostavljene u naturi ili kešu ! Zato što je i sam dio te spone na DIFu ! Želi da produži zimski raspust radi škole skijanja od koje ima materijalnu korist , kršenje kolektivnih ugovora i njihovo omalovažavanje raznim aktima , privatiziranje javnih ustanova iz kojih također izvlači materijalnu korist, podobne zapošljava nepodobnima pismenim putem uručuje otkaz,prijetnje zbog tužbi upućene uposlenicima srednjih škola itd (naravno i njegove saradnike i nalogodavce ) P.S: Obratiti pažnju na njegovo materijalno stanje i njegove odluke u budućnosti !!!
Mislim da je ovo PRAVA AKCIJA, nebi u zgradi ni ker ostao, a sad našli dvoje radi korupcije...eto mi svi levati.
Pogledajte nam policiju sa V8 Toyotom benzin, kao da su seici iz Emirata, gdje je nafta skoro besplatna. Ima se, moze se!
Pa kupili kad je nafta bila skupa :)
show, nema od ovog nista
Napusti sahranu..
dobrog dzipca