Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam gdje je ta BOSANSKA GRADISKA, to ne postoji
Zao mi je coveka,nevini su.Bog mu dao sve najbolje,jer je to pravi Srbin.
Dodik trenira strogocu . Ko je protiv njega bude optuzen za ratni zlocin.
nije on kaznjen za zlocin, nego srbi ga kaznili sto nije uspio sakriti zlocin.
da je besamel sos prenosio preko granice, dobio bi mimnimum 15 godina
10 godina za ubistvo i silovanje..
dozivotna! 10 godina je sramota, sram vas bilo stoko cetnicckaa!
Imao sam 13 godina kad se ovo desilo sjecam se svega!Nikada se nikome ne ponovilo.Ova djevojka sto su je silovali dosla je gola do nase kuce i moji roditelji su je obukli i zbrinuli.I sada osjecam strah kada pojecujem rodni kraj!NIKADA SE NE PONOVILO
sad mi je drago kad pomislim kako nas bosance trkeljaju na svakom granicnom prelazu. Hvala bogu da nas kontrolisu. vidi gdje ovog klepise?! U Gruziji al se nije mogao sakriti he he he!!!!!
Zapamtiti imena, i naplatiti istom mjerom od porodica osuđenih.