Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni zlocinac se brani s slobede?? Jestel makar mu pomogli da odluci gdje da predje drinu
Ovo skoro pa svaki treci dzikan ratni zlocinac.
@KulinBan1189B svaki drugi!!
Srbi su genocidan narod. 3 glavna dokaza: 1. 70% Srba misli da su Karadžić i Mladić ratni zločinci 2. jedini narod sa sedam presuda za genocid 3. nikada se nisu odrekli zločinačke politike, štaviše samo je ponovno biraju na izborima (primjer: Dodik i Vučić)
U idućem sukobu se isplati sprovoditi ratne zločine nad izdrkanim srpskim kuroslavnim okotom u BiH..........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
mamicu mu hebem
zato balije uzmite pa dzematski predajte oruzije, nikad balijander nece pameti doci
Da li se Vučić nalazi na spisku od 22 000 pripadnika VRS koji je Munira predala njemačkom tužiocu i hoće li biti uhapšen kad bude išao gospodji Merkel na noge? Iako nije učestvovao direktno u borbama, bio je tzv. "počinioc za pisaćim stolom", član ratnog štaba osuđenog ratnog zločinca Karadžića.
Srbija majka. Najveci jataci ratnih zlocinaca. Adios, Srbija majka zove.
Ode ovaj u Srbiju.
Video dokazi ► https://www.youtube.com/watch?v=1BSSya7VqzE
Ovaj lik, ratni zločinac i đubre sa slike, je neki dan vidjen na željezničkoj u Sarajevu kako ceka autobus i razgovara na mobitel s nekim na njemačkom. Toliko o državi.
navodno ga je snimio sin nekog logoraša iz Prijedora. i sad ja trebam razbijat glavu i nabijat sebi pritisak što je momak piččka, umjesto da mu jebbem mater đikansko vlašku on ga samo snimao....