Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je samo silovao to je srbski običaj kada se dođe u goste.... koju lele sada će da bude kuja koju ću da bušim u jajkca ako dođe u KP Zenica... Čekam ga, ja i mog jaro koji nije normalan..
Kad' se priča o zločinu, etničkom čišćenju, genocidu itd...nećemo da šutimo, korak u budućnost nije da šutimo o ovome, nego da opominjemo i podsjećamo.Ovo nije ratno huškaštvo dragi moji ljevičari i jugobalije.Ovo je opomena budućim generacijama.Zar ste slijepi na oba oka pa nećete da vidite da u njima i dalje struji krvnička i zvjerska krv.
Tako je. Zato na izborima svi za SDA ! Ako SDA ode sa vlasti, neće biti nikog da brani narod od prekodrinskih vukova. To bi bio siguran kraj Bosne i Bošnjaka.
kenjam mu se na čast
na danasnji dan 15.05.1992 srpski zlocinci na transporterima na Brcanskoj malti su otvorili vatru na vojnike TO BiH, na danasnji dan se na brcanskoj branila Bosna
@nnenadjebivi13 Lažaeš a i sam znaš da lažeš! Pobili ste grešnu djecu kojima nije palo napamet da pucaju povlačeći se iz Tuzle. Zaboravljaš da je još tamo bilo srba koji su živi svjedoci vašeg gnusnog zločina?!
@Brada4Barikada Pobili djecu koja su i dan danas ziva. Takodje postoji video iskaz vojnika JNA koji i dan danas svjedoci da se prema njima iako u nestasici lijekova i cega sve ne postupalo krajnje konkretno i sa najboljim medicinskim tretmanom. Zrtva je krivac jel ta parola? Cula se naredba, na vatru uzvrati vatrom i .