Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj 86 godina e jest našO kad će past!
12 godina se cekalo..i sad kad je covjek umro samo ga nisu ukopali..fol podizete optuznicu da bi se lagalizovala prodaja..jer znate da mu nista ne mozete..majku vam..lopovsku
U tvorza i baciti kljuceve pa neka tamo truhne. Mora da je bio ''ugrozen'' u Zenici?
A inace je “po zakonu” da se objekat od 500m2 koji je prvi red do mora proda za 300.000 eura😁👍 Znate li vi kako se krecu cijene u dalmaciji?
kakvih 190 000 pa ostetio je drzavu za 609000 + sto je bespravno zaradio 200 000 znaci 800 000 treba da uzmete i da ponistiti ugovor sve ostalo je kriminal
A kadasmo kod visoke korupcije, pa ima li vise korupcije i navecem nivou od kupovine tri delegata u dom naroda sto je izvela SDA? Zasto to iako dokazana korupcija nije pod istragama?
Cekaj, 86 godina on ima? Sta on jos radi na bilo kakvoj pozicij?
Dobro procitajte SDA ovska stoko ovu recenicu ''izgradjeni objekti za odmor radnika'' to je u Titovo vrijeme bilo normalno sirom Jadranasu izgradjeni hoteli i kompleksi za radnike da besplatno odmaraju na moru, za djecu je isto bilo djeciji kampovi za besplatan odmor. To je bilo zlatno doba za covjeka. Gledajte danas sta smo mi imali, a sta vi imate od bakira, Dodika i Covica.
Sve goli kriminalac, gdje god se okrenes, svi bi pare, ali mufte.