Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su znali i prije njegovog postavljanja na mjesto ministra SIGURNOSTI. O drugim ratnim optužbama da i ne govorim. Šega od države.
Heroj odbrane Bugojna 💚💚
@Gavro... Tacno, nije mi krivo kad hapse sve, tako i treba ko je kriv hapsi . Dodik javno rusi drzavu, a ne hapse ga, a onog proganjaju u Luxenburgu, a uopste nije bot. Bot smo ja i ti pod tajnom šifrom, on javno nastupa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ala, handre čovjeka zbog pišljivvih 10miliona...
uredno seksi
Svi generali su isti apsolutno , varira cifra , na nasu veliku zalost to je istina
zatvor i dobro ga premlatit
Lopina
S obzirom da sad ima potvrdjenu optuznicu treba ga u Predsjednistvo, pokazao se ko dobar kadar
Najžalosnije je što ovaj glupan Selmo ne shvata da ga je Bakir pustio niz vodu i da će biti osuđen a da će Bakir tako štiti Osmicu i Asima njegovom presudom. Još će mu podmetnuti svog advokata Ibrišimovića i gotov je.
Ma de! Zar nas ministar,heroj,patriota. Stvarno su ovi iz tuzilastva bezdusni.
Da imalo morala odstupio bi od funkcije koju obnaša al kad može fadil...
Pravda za sirotog Selmu!
Nije Selmo , on je patriot. nije ni SDA to su namjestili dusmani jelde. nije ni Novalic u toj industriji preko kcerke. Ne zove se dzaba namjenska industrija. Zna se da je namijenjena ali odredzenim osobama.
To je taj Bakirov kadar
Sexy sexy
Jel opet udar na nas bošnjake ili je Selmo baš ukro?
i naravno obraza ni mrvu da kaze dajem ostavku..