Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemooo, bice zestoko ovih dana…
Ideeee
ja sam svjedok da je Dodik negirao genocid!!! ako bude trebalo stojim Državi na raspolaganju
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Osim ove optužnice, predlažem i apelujem da svi mi Bosanci i Hercegovci patriote širom svijata pojedinačno prijavimo govnara za negiranje genocida i izazivanje međunacionalne i vjerske mržnje!!! Očekujem najmanje 100.000 prijava za negiranje genocida protiv velikosrpskog separatiste do kraja godine! 👍
Hvala Bogu vise, hajde sad nagazite
Pada vucibatina, a narod zadužio za 15 generacija..
Je li ja ovo sanjam ljudi
Sjeme mu se zatralo...
I opet ovi tupani iz MZ uspiju napraviti heroja od njega... Taman kada mu krene opadati podrška, oni ovakvu glupost urade i Dodik opet najjači političar u RS 🤦🤦🤦
🚁🚁
helikopter helikopter
De neka mu neko sasije uniformu Zebrastreifen hahaha...
A gdje je tačka za ikonu? A svi oni lopovluci koje su mu nabrajali Stanivuković, Trivićka i Vukanović. Morat će još jedna proširena optužnica.
Dabudeš izvoditi cca 150 ljudi na proteste. Više bude na "slaboj" dženazi u Krajini.
Da je stari vakat tucao bi kamenje na otoku
Sad ce šaka jada stat u odbranu ovog medjeda...
Ljepotan 🤣🤣 hrookk
Sad će ko pravi srpski patriota da se skriva po selima Srbije. Zna se ko su mu idoli.
Nismo ni svjesni šta sve može se desiti ako Sud BiH oslobodi Dodika I jarana mu od ovih optužbi? Jeli iko spreman na to?