Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa danasnjom garniturom koja vlada nema razotkrica i hapsenja politicke mafije, Causevic ce vjerovatno zavrsiti u zatvoru a svi ostali koji su pokrali i primili pare ostat ce na slobodi. Samo nove snage i novi ljudi mogu nesto lijepo uraditi, ovi stari nama samo znaju lijepo da zaprde.
Da li se sada ovako šprda i smije kao što je to činio nekada. http://i.imgur.com/whvZaDk.jpg Tako mi je drago što se njegov osmjeh pretvorio u zabrinuto i preplašeno lice. Zamoliću KLIX da kada objavljuje informacije o njemu, uvijek ovu sliku natakare.
Vrijeme je da se otvori i pravosudna "Pandora" gdje će glavne uloge biti kriminalac Čampara, Međida Kreso, Božo Mihajlović, Hasan Pleh i Goran Salihović.
Podignuta optuznica protiv Gnjide Gremlina zbog plagiranja pjesama
moze li se kako referendum na novou BiH odrzati o Sudu i Tuzilastvu BiH sa ovim ljudima , pa da narod kaze sta misli o njihovom 15 godisnjem radu. Ovo je kadija te tuzi kadija ti sudi. Uspostava vladavine Zakona bi bilo kao Dejton 2 za narode BiH.
eto nek nevladin sektor zaradi te para silne koje primaju od stranaca, nek organizuju anketu ili referendum , pa nek vide i formalno sta narod misli o njihovom radu.
a kako sve ove "politike" slucajve Campara zaduzi ? a tamo kradja balvana, sverc duhana neko drugi ?
Bila je strahovita tuča i Čampara se uspio izboriti ko u slučajevima islamskog terorizma da on uspješno privede predmet kraju. Tri godine istrage je bilo potrebno da se sitni šaner Kemo OPTUŽI pod uslovom da ni za živu glavu ne spominje saučesnike !
citali smo mi svi sta je Kemal rekao i ko je sve upetljan , Covic, Spiric..Robot... i ko ce da odgovara sto je drzava ostecena za 2 milijarde maraka , i koliko ce Sud uspjeti vratiti drzavi? ili su drzavne para za pojedine ? Coviceve kumove ? I da li treba tuzioc da odgovara sto pravi stetu drzavi ?
http://www.nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
Coek uzeo kes . . . Sakrio od svice do kajmana . . . Osudit ce ga za kradju kokoski i pomilovat za jaja
hahahhaha, grohotom se smijem. nazalost u pravu si :-(