Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlasonja nije to uradio sam gdje je ljudstvo nalogodavci masinerija tj logistika,sve to treba pohapsit i na dozivotnu tu zlu vlasku krv
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Genocid teski ☝️
Da su Bošnjaci Srbima recimo minirali Sabornu crkvu u Sarajevu, kmećali bi Srbi čulo bi se do Moskve. A ovako oni su nama porušili sve džamije i nikome ništa. Ali nema veze, izgradit ćemo Aladžu opet. Bit će još ljepša i još starija. Uz INAT vama Srpskim nacistima. A pored toga smo vam u po Banja Luke izgradili i Ferhadiju, nek vas ezanom maltretira.
@Glottis bit ce Bosna Bošnjačka,vlasi napustaju Bosnu jer i oni znaju da to nije njiohovo prirodno staniste
kad muslimanske fasiste druge nazivaju fasistima ili nacisistima, neznam dal da se smijem ili da placem :D koliko religije i kulture i su taj usrani islam i krscanstvo unistili pa nikom nista ali cim se jedna fasisticka dzamija ili crkva srusi odmah kmecanje....trebali su unistit sve vjerske objekte u BiH, mozda bi narod u BiH ali i u ostalim zemljama ex-yu bili malo razvijeniji i pametniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na kolac .....
To je bio legitiman vojni cilj.
takve ljude salju u vojsku...to treba u ludnicu
sta ti mislis ko je pocinio zlocine u ratu ??? svi ludjaci iz ludnica i zatvora.....