Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adelaida mu žena, a kćerke Melburnija i Sidneja..
Galijašević i Lipovača su grobari grada na Uni! Nekad najljepši grad, grad mladih, kulture sporta, nade, pozitivnog duha, tolerancije... Ali od kad su Hamdo i Emdžo zasjeli, ovaj krajiški biser postade grad depresije, beznađa a polako i grad staraca...
kakav smet od covjeka
Sad kad pocnu nicati spomenici PALIM SDA LOPOVIMA 👏👏👏😂
nema više hladnog gemišta Emdžo !!! A nema ni na teku više !!!
Uzimali su ljudi, i još uvijek uzimaju 10 puta više od ovog gorile, samo jbg ovaj je nekog izgleda gadno nažuljao ... U svakom slučaju podrška borbi protiv ovakvih kriminalaca, samo da ne prođe ko i sve do sada - nedostatak dokaza.
Pricaju mi neka raja iz Bihaca da je za sve kriva njegova zena. On je kriv sto je morao slusati a ona da je nezasita... Źao mi djece. Obiljezena za cijeli zivot.
Kao što jednom bivši premijer SDA Branković reče: "SVE PO ZAKONU..."
Ovo u SDA deklarisu kao - covjek je posteno krao!
Slika i prilika oligarhione SDA!
raspade se stranka u Krajini, spašavaj šta možeš
ma ovo je njemu sve smontirano, nije on ništa kriv
Vidi se na faci da je neki posten
Balijama nikad dosta. To je gladno na ocima. Ili je Galijasevic, Munira, Oric, Durakovic, Prdo, Zvrndo, Mrndo, Prso ili Krso - to je neizivljeno i gladno genetski!
ne čudi to... ocaparili ćunu zbog komada zemlje koji su im Turci davali...vječito će im malo biti. Ako budisti sutra ponude koju njivu, oni će preći i na budizam.
i sta ce na kraju biti nezakonito stecena imovina? recimo 50K od ukupno 900K pri cemu ovu razliku od 850K nikako ne moze opravdati prihodima?!