Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lijevi je prava slika bh intelektualca. U Titino vrijeme bio bi zastitno lice podravkinog gulasa.
Gledaj radeljasu glave kao da sam otisao u pionirsku dolinu...
A ŠTA JE SA SUDIJOM KOJI JE očito namjerno IZVEO FINTU SA NEISPRAVNIM IMENOM U ONOJ PRESUDI KOJU NIJE ODLEŽO? Hoćel ko njega procesuirat, negdje je pisalo da je taj sudija vikendice nekakve trampio s Radeljašom. De klixovi kvazinovinari, hajte to malo protabirite!
Esede pusti ih neka pišu ESAD po poslije opet slučaj da se poništi ko I zadnji put.Tvoja sreća je što još nepismeniji od tebe te tuže I sude ti...
ne pišete o pravim posljedicama ovog iživljavanja zelenih vehabija nad sdp-om... prave posljediec će osjetiti obični ljudi, jer će se tek sad počet gledat kakva je u koga krvna grupa, jel zelena il crvena. O tome ne pišete, nit da kažete ko stoji iza svih ovih hapšenja od kojih narod samo štetu ima. Da me ne shvatite pogrešno, pohapsiti na svim stranama treba
Ko god da stoji iza bilo kakvih hapsebja bilo koje stranke Svaka mu cast... a svi ce kad tad doci na red...
@ikke tako i treba, al ova hapšenja su jedne boje složit ćeš se
potvrdjena optuznica..bice tu nagodba 100%. dace mu neki malo jaci uslov u mrs kuci
potvrdjena optuznica..bice tu nagodba 100%. dace mu neki malo jaci uslov u mrs kuci
višak kadrova u stranki.
Sta reci vec da su obicna ljudska stoka.Debelu zatvorsku kaznu odvaliti da bi se drugi ovakvog mentaliteta malo pribojali.
tarzan i čita
Imali su vremena da troše a sad galantna gospodo izmirite račune, račun još nikoga nije zaobišao pa neće ni vas dvojicu '' BANDOGLAVA '' eto sad se zapitajte jel egoizam ili glad uzrok nesreće, dok su vam tada platne liste bile sasvim prezasovoljavajuće za bogat i luxuzan život.
Polupravda je prespora i često nedostižna
Nek'' je sa srećom.😂😂
Ovakvi kaljaju imena muslimanska, koja nose