Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ia li ijedan kadar SDA/SBB da je pošteno radio zadnjih 20 godina?!?
Bolje reći kriminal pljačka a ne zloupotrebe položaja
Odvratan lik do besvesti.Samo se smeska,a ovamo vam ga zabije do balčaka.Volela bi ga pljunuti posred lica.I jeste mu mesto u zatvoru.
Said Muradic garant stari sarajlija od preko Drinu.....😂
Pa da li postoji u ovoj drzavi bar jedna osoba koja nije zloupotrebila polozaj? Sve go lopov u odijelima,sa kravatom...Pitam se nekad,ima li uopste nade za ovu zemlju? Smjenjuju se novi likovi,ali rabota i navike ostaju iste.Ogroman kriminal i korupcija unistavaju sve.
Drzavna firma posudila drzavnoj, iskreno ne vidim tu neki kriminal
Hiljadu optužnica a svi hodaju ulicama Fujjjjjjjjjj od novalica pa dalje
Da budemo malo korektniji dva kriminalca optuzeni za drzavnu pljacku, Dosta vise skrivanja mafijasa na drustvenom polozaju sto nas vode u beskonacno siromastvo.
Apsolutno ne vjerujem nista krivosudju, kad su Asima pustili,.Delimustaficu se godinama otkazuje rociste hej.... To dobro treba ocistiti od korumpiranih sudija i tuzioca bliskih SDA. Kad se trojka misli pozabaviti ovom rak ranom naseg drustva?! Rjesavajte to, ne moze se taj problem gurati pod tepih! Da se konacno ocisti pravosudje,cjelokupno drustvo bi odmah osjetilo boljitak i stvari bi krenule nabolje!
Sve vi direktore provjerite sta se radilo ne samo ove
Posudili drugoj drzavnoj firmi?
Ako su posudili neka su a ako su pronevjerili u prekanu snjima