Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti mladji brat taska nacica.
Takva nam je predstava u svijetu da svaka gamad sirom kugle zemaljske konta i skonta da u BiH moze sve pa e tako i ponasaju...al i ne krivim ih...kad mogu nasi lopovi i gamad sto nebi i oni. Ko nas j.
Treba sad sindikatu i uposlenicima gikila reci fino da zakljucaju, jer kad je bilo oni na drzavu daj daj umjesto da su zarobili ovog cigana pa da vrati pare sto je pokro. A sve se znalo fuj
Zatvoriti Gikil, to je jedino ispravno.... tamo rade volovi a ne ljudi...od direktora do portira, sve vol do vola
Ako je pobjegao u Djiknistan,, nikada ga naci necete. Tamo svaki drugi izgleda kao on.
Bobs and vegana
hebe se njemu za optužnicu jer njega policija ni u Indiji ne može pronaći
OVAJ GUNGUL MISLIO POMOCU SDPBALIJI NACELNIKU LUKAVCA DELICU DA DODJE NA VLAST I MOGU RADITI STA HOCU A ONO DODJE DZAPO INSPEKTORICA I PROPADE IM DOGOVOR GUNGUL - DELIC I SDPBALIJSKI SINDIKAT GIKILa
Gdje je ovoliko pocrnio? Brat SDA-Ovaca.
glavni sponzor sdp je ovaj crni gungul
pocrnio lik od brige i muke... sta ga briga ... nikad nece biti izrucen..
prvo ganjati sve nadležne u Lukavcu koji su mu dozvolili da ista radi tu, nakon njegovog iskustva rada iz srbije, a poslije i njegove najbliže saradnike. Do tad sve prazna slama.
sdpbalijska banda na celu sa delicem i sdpbalijski sindikat gikil koji su svu svoju familiju zaposlili u gikil i sad sute crvene pick.
sdpbalijska banda na celu sa delicem i sdpbalijski sindikat gikil koji su svu svoju familiju zaposlili u gikil i sad sute crvene pick.
Imbicili, u takvim slučajevima mu je trebalo zabraniti izlazak iz države.
Ovom je normalno posrat se na putu tako to rade u Indiji stoka ciganska.
jel' to onaj sto je zatrovao kompletan okolis?
jest uz pomoc sdpbalija
Nema. Od njega vise nista