Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju pravo da troše, al' nemaju šta trošit'.
al imam nesto od toga.
Zato sto je Republika Srpska mnogo stabilnija i naprednija od drugog entiteta, u svakom pogledu !
@kasperSRB11 Dokaz o naprednosti je i ovaj zakon o zastiti potrosaca! Drugi entitet je podeljen kako kantonalno tako i nacionalno, zbog toga nema perspektivu za dalji razvoj!
@kasperSRB11 Kada setam Banja Lukom imam utisak kao da sam u jednom prelepom evropskom gradu, kada setam Sarajevom kao da sam u Teheranu, dzamije na svaki korak, ni malo evropski! Eto jos jedan dokaz o naprednosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Potrošačka prava u oba entiteta će te najbolje zaštititi tako što ćete nam povećat kupovnu moć i zaštititi od kupovine niskotarifnog kineskog smeća!
I invalidi i samohrane majke i ucesnici u saobracaju. Nažalost nasu federalnu!
isto kao sto je Sj.koreja "demokratska drzava" - isto tako u pc-u imaju tolika prava - a dovoljno je provozati se kroz shumsku ...ko ima oci , sve mu je jasno :D - skole su im stare stale , krmetnjaci i traktori na svakom cosku ...boze sacuvaj
@DjonSon evo glupane objasnit cu ti , ali dodji sutra i dobro porani !
Nek imaju, kažnjeni su dovoljno Dudukom na čelu svoje kancerogene tvorevine.
ne diraj im Doduka , vidis da pucaju minusi ...to je nepismena bagra iz shume ...ne razumiju oni jezik razuma ...
Više prava , manje para!
bravo Mile, moderna država se pravi na evropskim tekovinama i zakonima Srpska svakim danom sve razvijenija i usladjenija sa pravnim tekovinama EU.Bravo Mile još jednom
boze sacuvaj budale ...isto tako kazu u Sj. koreji :D
@ServiTurskiKmetovi ne lipši magarče do zelene trave...nema vi da dočekate ništa, predsednik Mile dolazi u Sarajevo da završi posao..a i vreme je bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako bude sve identično s pravima neće biti razlike među entitetima to je put ka ukidanju istih ...oprez političari !
rekose i ostase zivi ...eheheheh ....
Ovi što su ubili Denisa Mrnjavca, čim izađu iz zatvora, ima da ih Stranka ( SDA ) zaposli.
I jedni i drugi imaju pravo biti gladni!
"Bio je čuven radi svog tvrdičluka isto koliko i radi bogatstva. Nije pušio, nije pio, jeftino se odjevao i hranio, i otkidao od svakog živa i od rođenog grla-nesh tako?
jos da imaju sta za potrosit sve bi bilo ok