Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onakve nesrece koje su se desile u Bosni, one nikad ne dolaze same. Uvijek takve katastrofe prave jos katastrofa, sad gdje to je pitanje, nadam se ne u BiH.
neradujem se zemljotresu u turskoj,ali turska je i vise zasluzila za svoju proslostubijanjem na milione ljudi genocid nad jermenima na silu mjenjanje vjere -cist primjer nasih muslimana ili kako sad neki kazu ali samo neki ,ne svi sad su bosnjaci-koji su na silu promjenili vjeru ni ko zna koliko su ubili tih predaka kad su ovi morali preci na islam
jel treba sad da se skuplja pomoc za Tursku?
Ako bude potrebno, ljudski je da se skuplja, pogotovo sto su to "regionalci" valjda sad naucili na vlastitom primjeru. Ne budite djubrad, nego budite ljudi. Ako treba crnom ciganu pomoc nakon prirodne katastrofe, pomozite. Dosao Srbin na CNN, trazi pomoc preko komentara, odgovora mu Amer, a koliko je Srbija poslala pomoci nakon Katrine? I ima poentu, "regija" (kako odvratna rijec) uvijek ocekuje pomoc iz drugih krajeva svijeta, medjutim nije bas nesto darezljiva kad druge zahvati sranje.
Koliko se sjećam kad je Japan zadesila nesreća , BiH je poslala skromnih 3 miliona € , jbg toliko smo bili u mogućnosti .
Toliko od priče da prirodne nepogode zaobilaze vjerske objekte.
ko to prica da prirodne nepogode zaobilaze vjerske objekte?evo ja vjerujem u Boga,i nisam zagovornik tih "cuda",da samo dzamija ili crkva ostane a sve drugo poruseno,to je samo znak da su bolje gradjene...ko malo bolje razumije vjeru shvatice da se ona temelji na nekim drugim vrijednostima a ne na "cudima" krvavih suza,ili dzamije koja je ostala citava poslije cunamija ils.
Je li i ovo HAARP uradio kako kaže moj jedan drug....
Gledam neki je onaj profesor za jucer i danas bajavio potrese kao posljedicu aktiviranja tog harpa..