Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriva su roditelji koji pustaju djecu po kisi da se igraju blizu rijeke! A onda su krivi ovidebili koki u 16-17h zavrse potragu, a da se neki drot, sluzbeno lice ili dijete istih utoplilo tragalo bi se do duboko u noc. Samo da se nadje tijelo, a kao da gledam da ce biti blizu mjesta nesrece...
nisu ga pustili da se samo igra. kuca im je pored tog kobnog potoka i samo je dijete izletilo iz kuce kad je majka izašla po drva, sjelo na biciklo i palo u nabujali potok sve se desilo u nekoliko sekundi. ne daj boze nikome.
Zašto nisu odmah kad su saznali razvukli mreže niže 10 do 20 km?Sunce ti ljubim zar je toliko teško skontati da bi ga sama voda nanijela u raširenu mrežu.
Tuga brate..dijete najmanje krivo, a najveca zrtva..daj Bog da se sve dobro zavrsi
@Partyboob ma kakva dobrina čovječe?Nema tu dobrine.Dijete je stradalo i u crno zavilo njegovu porodicu.Jedina utjeha im je da ga pronađu i sahrane.
Zao mi dijeteta sto vako zavrsi