Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odron u odronu.
Nikad neću zaboraviti pomoć đikanima za vrijeme poplava od strane balija (ne Bošnjaka), a ovi im vratili tako što su uzvikivali "sjatko mljadić" za vrijeme iftara u Doboju!
Gdje je onaj pacenik BulevarDjikana da nam objasni kako ovo nije nista.
Najveca masovna grobnica na podrucju Evrope poznatija kao entitet rs. je pocela da se samounistava. Hahahaha ahahahahhaha. Sta reci koju poruku poslati a ne upaliti traktor. Pozdrav/selam iz SLOBODNOG Sarajeva
Sjetimo se kada je lazni Srbin albanskih korijena , onaj Vucic, spasavao ono dijete helikopterom iz one mecave kod Feketica. MIle Ronhil bi sada trebao da se ugleda na istog.Ovde bi sada posluzio jedan traktor, a njegovo znanje kao iskusnog traktoriste bi u ovom slucaju bilo neprocijenjivo.Medjutim, previse je odrona u manjem entitetu, pa je to i za jednog tako iskusnog traktoristu previse.
Kroz ovu borju pola godine je put neprohodan zimi snijeg, ljeti odroni.... Ne daj bože da su alpe u Bosni
Soros im poslo odrone!!!! ahahahahaha
vidi se da ne odrzavaju cestovnu infrastrukturu, samo po sredini liniju ocrtali kao da je 1971. Gdje su linije na krajevima kolnika? Kada ste sfuserili linije mogu misliti kakvi su drugi dijelovi ceste???
@Cverglan kakvu vodu o cemu ti pricas??? Ako aludiras na Sarajevo problem vode rijesen medu prvim gradovima u Centralnoj Europi 1884, a nestasice iz 2016 rijesene odmah te godine i vode uvijek ima... Ponestaje vam razloga za uvrede servska casti silo nebeska sa 156€ platama..
@BHAmersons jel aludiras da je stanje na putevima bolje kod vas? Saberi se malo
Sve je ovo Sarajevo krivo i Bosnjaci, hahahaha
Najveca masovna grobnica na podrucju Evrope poznatija kao entitet rs. je pocela da se samounistava. Hahahaha ahahahahhaha. Sta reci koju poruku poslati a ne upaliti traktor. Pozdrav/selam iz SLOBODNOG Sarajeva
evo i brdo se naklanja krmojebu iz Laktasa inace ode da place Vucicu i Putinju ako nije sve po njegovom ;))))
Mujo?!?!?!?!?