Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve stručnjaci. Neznam ko je tačno izračunao da treba 1,2 milijarde km za povratak. Neki dan je bila samo 1 milijarda km. Ovo je isto ono kao za autoput 5vc koji se trebao početi graditi 2005. pa su pomjerili za 2007. pa su onda rekli 2009. pa 2011. god. Trebao je biti gotov 2012. god. Sad se priča da neće biti u potpunosti gotov do 2018.god.
E BAS SI TI MENI HALILE SMIJESAN... MA NIMALO SE NE ZACRVENIS KAD TAKVE LAZI I BUDALASTINE IZVALJUJES.. NISU SE VRATILI ZA VISE OD DESET GODINA, A SAD ODJEDNOM CE SE VRATITI ZA PAR GODINA... MA, TAMAN DOK TVOJ MANDAT ISTECE I DOK SE JOS MALIKCE NAPPLJAKAS NA SIROTINJI...PROVIDNA LOPINA.. ALI I OSTALI SU ISTI... \"CRNA DANA U ZLA GOSPODARA\"
gospodo politicari! to je sve prekrasno, ali prvo pohapsite sve zlocince koji hodaju slobodno po reoublici srpskoj i u federaciji!!! a onda vratite zemlju, sume, zgrade i sve ono sto je bilo u privatnom vlasnistvu do pocetka drugog svjetskog rata. to znaci hajmo popis u katastru svake opstine i nazad sve vlasnicima koji su bili nosioci prava na svoju stecenu svojinu generacijama. sve do 1941 popisati i vratiti njihovim vlasnicima...! e nemoze drugacije gospodo, jer nije ni cudo sto se svi protive evropskoj zajednici upravo zbog toga problema. valja vracati sume i zemlju prvo, pa onda u evropsku zajednicu..! ali nismo daleko, samo jos malo..., pa i mi smo evropa. e onda nece biti pljacke kao sto je sada ima jer ce drzava \"pravna\" funkcionisati kao svaka zemlja moderne evrope. ja sam prvi za sve ono sto ce samo valjati kapitalizmu, jer to je jedini sistem gdje svako ima ista prava da stvara sa umijecem i sa svojom pameti, a ne da krade kao sto se desavalu u socializmu a i danas.