Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova radna mjesta in cognito su najbolja. Niti se sta pitas niti te tko sta pita.
kakav je ovo clanak, pa normalno da ce osudit, nije za pohvalu!! nek ste vi dali debilu malo medijskog prostora
ko je ovaj?
CheshireCat..... rekao sam ti..., ti ces u pakao , pripremi svoje vlahe da ti opelo odrze , zapamti sta sam ti rekao....!! JEDAN LITAR BENZINA I IMAS DA GORIS U PAKLU ; NIKO TI POMOC NE CE MOCI POMOCI , KAD TE DOCEPAM...!
@GmbH odyebaus, šiptar
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Kako će osuditi kad ne zna ko je izveo napad. Jer ako ej teroristički to moraju biti teroristi, a on ih ne bi trebao poznavati ! zar ne ?
E nek si se i ti javio profesionalni srbine
Turio Milanče pivo da se 'ladi pa zaboravio flašu da izvadi!
STOKA IZ FEDERACIJE PODRZAVA NAPAD CITAM KOMENTARE I NE MOGU DA VJERUJEM KOLIKO PRIMITIVIZMA U EUROPI I ODKUD MUSLIMANI U EUROPI? NIJE TO PRIRODNO...ZNA SE KOJA SU STANISTA MUSLIMANA...PUSTINJA I KAMILA I LAGANO
Napusi se ti ki.se stoci iz Federacije :) :) :)
@SEXPICTURES Vrati se ti u svoju šumu, genocidno pseto. Terorizam je prijetnja nama koji živimo u urbanim sredinama, vi ste u vašim vuko7e3inama sigurni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)