BOSS poziva Rafija Gregorijana
0
Potpora u postpuku kaznenog gonjenja Milorada Dodika
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Mirnese! Naravno da treba ona sirovina svirati klavir, a bilo bi dobro da se vrati u opanke na livadu.... Nema on kapacitet u mozgu da shvati da je ovo i samo ovo Drzava BiH...A kako bi i imao....
@Zipa Mova...Gamad bili i ostali.100 posto.Ni ovaj sa slike nije ništa bolji.Rusija danas kolo vodi.Samo kome to na ovome forumu pričati.
@Agent, Nemoj tako - da ne bi Anglo-Saksonske gamadi da vam spasava Banjaluku vi ste je vec bili ispraznili. Jesu oni gamad ali ipak oni mogu od PC napraviti ekonomsku regiju koju niko nece ukinuti.
@Kosovo...Nemaš se pravo potpisivati tim pseudonimom.Oteto je prokleto.U tvom komentaru sve vrvi od fašističkih izjava.
KO TO KAJE,KO TO KAJE SJBIJA JE MAJA! NIJE MAJA,NIJE MAJA POD SLJIVU JE STALA ! TJI PUT JATOVALA,TJI PUT POPUSIJA ! I OPET CE , I OPET CE BITCE,BITCE SJECE ! NOKIA PRNEMOVAM DO TOKIA !!!!!!
ALO BRE AGENTI TAJNE SILE *EBA VAS MLITAVI MILE !!! ETO VI CETE IM ZABRANITI ,SUTITE DOK NISTE OPET FASOVALI PO LAPRDALU !! HAHA OCA MI OVO NIKO IMALO PAMETAN NIJE MOGAO PREDVIDJETI ? PA IMAL IKO POSTEN SVE GO HAJDUK I KRIMINALAC !!!! GENOCIDNO-HAJDUCKO-PDOFILSKA- TVOREVINA !!!
pa AGENTE kao sto kazes svak normalan u svijetu bi ovakvu kradu osudio,ogradio sebe a vi iz sumske mirno spavate.Pa spavajte i dalje i dobro se naspavajte fasisti jedni nije ni cudno ko vam je premijer i njegov nacin komunikacije,kakav vodza takav narode...pfujj -vozuca95-
@@Agent...Bojimo??Ma evo toliko se bojim da ne mogu da spavam.Pa to je propala gamad.Ko se njih još boji?Pobiće ih u Avganistanu kao pse,kao i Amerikance,kako je Kirgizija zabranila Amerikancima da koristi baze na kirgijskoj teritoriji.Svak normalan u svijetu neće da ima ništa sa anglo-saksonskom paščadi.Jedino se vi u Sarajevu njih držite kao pijani plota.
Budaletina kazes, a sto se onda bojite Engleza za visokog predstavnika? slijep je onaj koji pored zdravih ociju ne vidi ;-)
Mirnese Ajanoviću i ti i ostali hoštapleraj koji ovo pravi sa vašim podrškama i tužbama možete slobodno obrisati sopstvenu zadnjicu.Toliko će vaše podrške i tužbe da zabrinu RS.Evo danima ne mogu da spavam.Toliko sam se uplašio.Ma šta vi sebi umišljate i ona budaletina Gregorijan?
Ja ovog klanfija stalno nešto drobi.