Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta sa višim sestrama koje nikad da dobiju mogućnost stažiranja
Da me se krivo ne shvati, Titovih ulica, kasarni i inih objekata nosilo je Njegovom ime barem 20-30 godina prije Negove fizicke smrti. A glede staziranja projekt je za pohvalu :-)
Kad je bivsa vojna - kasnije Opca bolnica dobila ime po Abdulahu Nakasu - (koji je otvoreno i vrlo masno naplacivao svoje usluge) onda bi Pneumoloskki Klinicki Centar Pod hrastovi - trebao nositi ime po Zehri Dizdarevic - cije su eticke referense - od neprocjenjive vrijednosti.
svaka cast....u tuzli ne da nemozes dobiti da radis tj.odradis pripravnicki vec mozes samo sanjati o nekim novcima da dobijes!ima smjesnih situacija u domu zdravlja tuzla gdje ljudi iz tuzle nemogu dobiti pravo da odrade pripravnicki a na primjer dodze tip iz gracanice ili zivinica i bez problema dobije pripravnicki u domu zdravlja tuzla!konkretni primjeri su u stomatoloskoj ambulantu doma zdravlja tuzla!i ovdje direktno optuzujem nacelnika tuzle jer d.z.-tuzla je pod njegovom ingerencijom sto nesto ne u cini jer gosp.dir.dz-tuzla mnoge stvaro radi na svoju ruku i mislim da je vrjeme da se taj covjek jednom za sva vrmena smjeni!