Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je da se smrznes! sjecam se, bila sam dijete kad su klinci trcali okolo sa nekim sveskama i sjecam se mojih roditelja koji su se sa smjeskom potpisivali u svaku kad bismo isli u setnju... optimiste ili naivcine (ponovo)? plasim se. :-(
oni su samo jako dobro svjesni koliko su im susjedi i sugradjani ogrezli u mrznju prema drugim i drugacijima i odtud njihova opravdana zabrinutost. sarajevo je bure baruta i stjeciste okorjelih nacionalista i podosta islamskih terorista koji jedva cekaju da rat zapocne. svjesni su oni toga vrlo dobro i potpuno ih razumijem. drago mi je da barem od njih dolaze osude na racun hordi zla i ostalog sljama koji samo prave probleme u ovoj drzavi.
Samo vi slutite... ne daj Boze vise nikad
hahaha baš htjedoh to reći
e ovako je pocelo 91...mirovne peticije