Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taldzijska firma, a ko bi drugi dobio posao. Direktor hapsen u aferi "zadruga". Bezbeli je pusten uz izvinjenje sto su ga uznemiravali.
Samo vi radite i gradite, ko je kriv drugima sto se ne ugledaju na Novi Graf
Nema ljepšeg naselja u Sarajevu od Dobrinje. Grad u gradu.
POPLOČAVANJE JE NAJGLUPLJE ŠTO SE IGDJE IKAD URADITI MOŽE. DRZI VODU DOK MAJSTORU ODU. PLOČE SE POLOME KROZ JEDNU SEZONU I HAJDE JOVO NANOVO... SAMO LIJEPI ASFALT I RIJEŠEN PROBLEM ZA SVA VREMENA !!!
Joj, selo moje, što je neko željan asfalta. Sve sam optimističan dok ne naleti kakav tokmak pa vidim gdje živim...
Halo šefe, samo ulažete u Dobrinju gdje su vam stanovi. Šta je sa ostalim Trgovima i ulicama??? Trg Solidarnosti ste prepustili napuštenim kioscima i parkiranim vozilima, klupe niste u stanju napraviti. Sramota
na Trgu solidarnosti da mogu auta bi u haustor uvukli, a da se nesto radi
Super, samo je glupost onaj dio na sredini bulevara sto je izdignut, a putevi ukoso. Jer moze dijete izletit a jedva ce se vidjet.
Izuzetno mi je drago što se konstantno nastavlja ulagati u uređivanje i izgradnju Dobrinje. Prelijep dio grada koji to svakako zaslužuje.
Nema ljepšeg naselja u državi.
Samo naprijed SDA. Mnogi su ljubomorni na uspjeh koji imate u opcini Novi Grad.
Lijepo.