|

Potpisan sporazum o saradnji u borbi protiv kriminala

Potpisan sporazum o saradnji u borbi protiv kriminala
0
S
SRNA
30.1.2011. u 15:39
0
komentara
0

dijeljenja
Potpisan sporazum o saradnji u borbi protiv kriminala Sadik Ahmetović (Foto: Fotoservis)
Ministar bezbjednosti BiH Sadik Ahmetović i ministar unutrašnjih poslova Jordana Saed Hajel Srour potpisali su danas u Amanu Sporazum o saradnji u borbi protiv kriminala, posebno terorizma, nezakonite trgovine drogama i organizovanog kriminala.
Ministri su ocijenili da potpisivanje sporazuma, poput današnjeg, predstavlja značajan doprinos stabilizaciji bezbjednosnih prilika ne samo u zemljama na koje se odnosi, već su faktor i za stvaranje uslova za poboljšanje stabilnosti u širem regionu.

U saopštenju Ministarstva bezbjednosti BiH navodi se da je potpisivanju sporazuma prethodio bilateralni sastanak Ahmetovića i Sroura.

Ministri su razmijenili informacije o aktuelnoj političko-bezbjednosnoj situaciji u BiH i Jordanu, kao i o najnovim događajima u regionu.

Predstavnici jordanskog Ministartva unutrašnjih poslova upoznali su delegaciju iz BiH sa mogućnostima obuke pripadnika Jedinice za specijalnu podršku Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) u savremenom centru za tu vrstu aktivnosti koju je ponudilo ovo ministarstvo.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.