Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste zaslužili više od Semihe, da Bog da pobjedila sljedeće izbore!!!
Gosp. Behmen ovo je odličan potez, više stranaca znači više novca u budžetu. Svaka čast!
Dobar potez,u svijetu ima dosta ljudi koji bi posjetili nas grad a ovo moze samo poboljsati stavri ;)
Ti fakat mislis da su kombinati mogli opstati,pa idolu ne postoji vise to \"zajednicko\" trziste ccc.Zeleni ti ne valjaju,sto onda alijansa nije napravila BUM jos su Petrica imali za ledjima.Grad je fuj!dovoljno mi je da pogledam pred zgradom nemam sta gledat dalje.Ovaj malo gore memo-sirokaca je u pravu Behmen nije zadovoljio samo krade Bogu dane
ja sam duboko razocaran ovim gradonacelnikom, situacija u gradu je ocajna, jednostavno pogresan covjek na pogresnom mjestu
BEHMEN ĆE OD OVOG GRADA NAPRAVITI ONAJ GRAD KAKVOG SMO GA NEKADZNALI I NEKAD VOLJELI!
Tako je Alija pokaži Semihici kako se to radi!!!!
Svaka čast Betmen, povećanje ekonomskog rasta je svima nama cilj osim zelenim. Njima je jedino cilj napuniti svoje džepove i za interese svoji partijskih drugova omogućiti korist. To su pokazali kroz \"regularne privatizacije pa nerijetko susrećemo željezne kosture nekadašnjih giganata.
Moj memo, bilo bi fino kad bi malo mućno glavom. Objasni prvo sebi pa meni šta je Turistička strategija pa onda mi reci ko je provodi i kako, a kada sve to sebi objasniš onda dodaj semi ovaj negativan like!
šta ga imaju promovisati, šta će raditi turističke zajednice, očit primjer pranja novca, Behmen nikada neće biti sarajevski mujo komadina,grad prljav , pucnjava , bombe, krađe, tuče. pao snijeg sarajevske mahale zatrpanije nego pojedina sela, lakše doći do šabića nego na širokaču,grdonj, ulice po kovačima i vratniku itd itd itd........ moglo bi se pisati puno puno puno.
Toliko si ti realan da pomislim da iz nika stoji personalno Junior Bakir riđobradi! Toliko o ono, realno!!
BEHMEN JE KRALJ I RADI ODLIČNO SVOJ POSAO. OVO JE ODLIČNA STVAR ZA SARAJEVO!!!
Behmen je kriv za sve mi tražimo smjenu je naši kandidati poput Tje i Semihe Kompletić rade posao za nas bolje!!!
A to bi po tebi Behmen trebao rješiti!
Šta je to Semihica bolje urdila osim što je često mjenjala kompletiće. Idobru stvar tumačite kao lošu!