Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest lijepo vidjeti Dodika i zastavu BiH :)
Valja kolac dijeliti na 10 djelova..
zakhaev2, pa nije Dodik slao podpredsjenike SDA u Beograd da prenesu Vučiću da neće biti rezolucije iako se u Sarajevu o tome raspravlja. Senad zna više ko izdaje. A Dodik nije taj koji skriva svoje namjere
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
SDA na Fadilovim respiratorima
Kome nije do dogovora u BIH. Nek uzme pusku i ide u Ukrajinu ,tamo mu nece biti dosadno.
Oko NATO a ne treba se previse zamarati. Dajte vi nastavite ovako i moze se ocekivat preokret u BiH. A NATO to ce doci ili nece doci samo po sebi. A eto nek NATO sad pomogne Ukrajini. Al izgleda ide se na smirivanje .Zna se sta znaci uključivanje NATO a. Ode sve u P.M.
Svi fol protiv nacionalistickih stranki i onda se iskljuci samo sda. O bošnjaci kako ste glupi…
Programi, standardi, načela pricipi i inicijative kolonije AA 8-ke svode se na to da su pare i pravna pitanja dati u ruke sh. koalicije a civilna pitanja i komunalije osmorki. Da Bog da se od ove osmaške katastrofe oporavimo i za 30 g. Jer, ovdje važi pravilo: sve što se jednom prepusti sh. koaliciji tu povratka nema. Prokleti da su osmokolonaši.
A šta je s narodom? nOrod znO...
Ovo će morati revolucija riješiti ili ćemo dobiti aparthejd na našoj teritoriji zabetoniran, vrijeme je za novi pokret u Bosni, za Bosnu ovo je sve mafijanje i razbijanje države tj sređivanje prema ličnim, komšijsko susjednim interesima i stranim elitama.
Iduće izbore stavite imena stranaka u bubanj da đaba ne izlazimo.
SVE NEKE REFORME, PROGRAMI, INICIJATIVE A NA KRAJU ĆE SE DOGODITI SLIČNO KAO KADA JE KETRIN EŠTON ISPRED EU POKRENULA REFORMU PRAVOSUĐA STAVLJAJUĆI NA ČELO VSTV-a MILANA TEGELTIJU - KOJI JE POTIKAVNJEM TOLIKO UNAKAZIO PRAVOSUĐE DA MU NEMA OPORAVKA NI ZA 20 G. ILI KAD SU AMERI METNULI M. KAJGANIĆA, PRIPADNIKA POLICIJE RS, ZA GLAV. TUŽIOCA- ODMAH KRENULO SUĐENJE PATRIOTIMA ZA DOBROVOLJAČKU.
Ocito ko kolo vodi a ko svira kako im kolovodje kazu, oktet i dva snigla bit ce nam vesela muzika i tuzno kolo
Vidi paradoksa...prozivaju da se Dodiku i Covicu ide na noge,a svi potpis stavise u zgradi drzave BiH...i jos iz ledja zastave BiH i EU...sta kazu botovi ..je li ovo ok..??🤣🤣🤣
Ja se bojao da ce ponovo rat, kad ono jos gore ‘kapitulacija’ bez ispaljenog metka…
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik u petak, 22. jula, nakon sjednice Predsjedništva još jednom je pred medijima iskoristio priliku da negira genocid u Srebrenici, a govorio je i o nametanjima zakonskih rješenja visokog predstavnika u BiH.
SDA je 30 godina kočio ovu napaćenu zemlju, nadam se da je tome kraj i da će BiH biti domovina Hrvatima, Srbima, Bošnjacima i svim ostalim Narodima i Narodnostima, da če naša djeca živjeti u normalnoj zemlji gdje možeš dostojanstveno živit od svog truda i rada, a ne da mi SDA direktor sa osam razreda odlučuje hoću li dobit posao ili ne.
Pa nisu nam skolovaniji ni ambasadori koje je je SDA progurala.
DRITAN I NIKŠIĆ LJUDSKE NIŠTARIJE, MORALNI KANCERI MISLE DA SMO ZABORAVILI KAKO JE NIKŠIĆ ZAJEDNO SA ONIM LAŽOVOM MIJATOVIĆEM DODIKU PODARIO 4 GLAS ZA DOM NARODA. TO JE SVE GARNIRAO POKUŠAJEM VADIONE SA SLIKOM LAŽNOG LISTIĆA KOJI MU JE POPEČATIO STEVANDIĆ. SADA NAM SPADALO NAJAVLJUJE BOLJE DANE POD SKUTIMA "REFORMISANIH" RUŠITELJA BIH. PAMTIMO OVO, DOĆI ĆE VRIJEME ZA NAPLATU IZDAJE POD ZAŠTITOM KOLONIZATORA.
Zasto smo onda glasali za SDP ako nismo zaboravili. Mene su ovaj put prevarili. Osjecam se idiotom da sam im pvjerovala. Cudi me NES i Stranka za BiH.
Nadam se da ste poslusali analizu Bode Webera na N1. Ovo je crni dan, sudnji dan, za BiH i Bosance, narocito Bosnjake. Eh, glipi, glupi Bosnje....