Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iduci godine ide 30 Tona Hurmi
Sta vise sa tim hurmama tusite? To je obicaj arapa da svim muslimanima posalju, isto sto se kurban dijeli.. Jel nekom prigovaras sto uzme kurban?
I ova glupost top komentar..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko hodžetine, fratri i popovi vole pare, pa to je za nepovjerovat. Volio bih da se razjasni kako može islamska zajednica kao vjerska organizacija da potpisuje memorandum o razumjevanju sa nekom državom? Zar je islamska zajednica sad preuzela posao od države? Zar Bosna nije sekularna država? Islamska zajednica BiH da razumijeva državu koja bombarduje i ubija braću u Jemenu? Ovo je došlo do blizu dna jadno za zlatnu medalju jadnosti
Ja ne znam toga ko pare ne voli
On 15 March 2012, dr. Abdullatif bin Abdulaziz Al Šejh declared that, "All churches in the Arabian Peninsula must be destroyed". Sav mi je od mira i sigurnosti.
Oba igrača rade pod patronatom Velikog gazde (USA). Rejso se pravo stabilizovao na globalističkom (ako ti je lakše čitaj: masonskom) kursu: Dao zeleno svjetlo LGBT-u u Sarajevu, aminovao dopremanje imigranata bez identiteta, smjerno sluša WHO smjernice, ostalo je još da podrži gašenje termoelektrana i plaćanje CO2 poreza.
Aaaaa svaka cast.
OtisO reJs da pogodi cijenu za Visoko.Vares tushnuT.
Lijevi zatvorene ruke, krije nesto...desni, otvorene ruke i grc, ne zna sakriT.
Nezna se u kojeg je narod viae zatupljeniji i koji je vise fukara a oni sastance i izlaze u medije. Nek je njima dobro a narodu kakogod. Uzas!
o razum cemu ?!
euroatlanska orijentacija, mašala! inckove i šilingove platiše.
Ukratko vi cete sirit vehabizam, a mi cemo zmirit i mlatit pare
kod nas u selo dosao novi efendija zove se Kevin
Šta im je skrivio Islam,nema kako ga neće nazvati više...a on ,samo Islam,od Allaha poslan
Ispirači mozgova. Hegemoni pojedinaca. Danas su sve božije poruke dostupne svakom ko želi da ih pronađe. Poštujem svakog vjernika, ako je pismen, ne vidim potrebu za instrukcijama. Pogotovo od onih koji su koji su izgubili pticu a sad bi da jaje prodaju.
Boze sacuvaj.
E to je bitno i kao neki vazan potpis. Manite se vise gluposti i okrenite se ekonomiji i razvoju idioti. Narod vam se raseli bez rata da nije bilo corone malo ko bi ostao u BiH.